Video: Asus lanserar Zenbook 3 Deluxe – ”världens tunnaste 14-tumsdator”

14,8 millimeter tjock med dubbla Thunderbolt 3

0

Vi är på plats under Computex 2017 och tar oss en titt på Asus Zenbook 3 Deluxe, som hävdas vara världens tunnaste 14-tumsdator.

Vi tog oss en titt på Zenbook 3 Deluxe från Asus för första gången under CES 2017. Nu börjar det närma sig lanseringsdags för vad Asus hävdar är världens tunnaste 14 tums dator. Vi är på plats på Computex 2017 för att åter spana in Asus kompakta premiumdator.

Deluxe-versionen av Zenbook 3 har en tjocklek på endast 12,9 millimeter (mm) och vikten ligger på 1,1 kilo. Datorns chassi är gjort av aluminium och det yttre höljet är i metall vilket ger en god kvalitetskänsla.

Till skillnad från vanliga Zenbook 3 som släpptes förra året så har Asus Zenbook 3 Deluxe förutom lite mer tilltagna dimensioner även fler portar. Originalet hade endast en USB Typ-C medan Zenbook 3 Deluxe även ar två stycken Thunderbolt 3, som kan användas för att driva till exempel en extern 4K-skärm eller ett extern diskret grafikkort. Det innebär att man kan ha en grafikkortsdocka på hemmaplan med ett grafikkort med mer hästkrafter än den integrerade grafikkretsen i processorn.

Datorn kommer utrustad med en Core i7-U-processor med två kärnor och fyra trådar. Datorn kan även levereras med upp till 16 gigabyte RAM-minne och 1 terabyte PCI-e lagring.

Asus Zenbook 3 Deluxe – Pris och tillgänglighet

Asus kommer att lansera den nya datorn under juni månad. Prislappen början på 14 000 kronor och varierar beroende på vilken hårdvarukonfiguration man väljer.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

→ Följ NordicHardwares Computex-bevakning bakom kulisserna på Instagram.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid