unrealtournament_banner

Megaklassikern Unreal Tournament är som många vet på väg tillbaka och under utveckling just nu samt använder sig av Epics nya Unreal motor. Vi stannade till vid Epic på GDC för att testspela nya Unreal Tournament.

Vilket spel passar bättre att testa Epics nya Unreal motor på än nya Unreal Tournament? Spelet är just nu endast i ett förstadie till alfa men trots det så har de kommit riktigt långt och det är mycket tack vare Unreal Tournament-communityt som konstant bidrar till utvecklingen av spelet. Deta via ett utvecklingsverktyg som Epic tagit fram så alla utvecklare kan bidra med kartor och innehåll till Unreal Tournament.

Kartan Outpost som vi testar är helt designad av en communitymedlem och vi blir riktigt imponerade av detaljrikedomen, ljussättning och skuggor i spelet då det trots allt bara är i ett pre-alpha-stadie just nu.

IMG_2285

Till alla Unreal Tournament-fans där ute kan vi meddela att känslan från tidigare titlar sitter kvar. Motoriken i spelet är väldigt lik tidigare titlar och vi får en riktigt trevlig upplevelse om som ni ser så leder jag överlägset.

IMG_2286

När vi pratar med Epic om utvecklingen av spelet så berättar de att det går sakta men säkert framåt och att framgångarna beror till stor del på communityn som bidrar med mycket innehåll och idéer.

Det är alldeles för tidigt att säga när nya Unreal Tournament lanseras men utvecklarna hoppas på att nå alfastadiet inom en snar framtid.

Håll utkik på Nordichardware efter fler uppdateringar från världens största spelutvecklarmässa!

Relaterade artiklar

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MASSSWEDEAnton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Anton Karmehed
Admin

M-m-m-monster Kill!
Shit Johan lite avis på att du lirade nya UT på GDC. Vet inte hur många timmar man plöjt ner i originalet på hemma-LAN något decennium sedan. Grymt underhållande spel! 🙂
Ser verkligen fram emot att se det med UE4 motorn även om reflexerna nog inte är vad de en gång var.. 😉

Magnus
Medlem
Magnus

GOD LIKE 🙂