Vi kikar på skrivbord, racingtillbehör och snabba glasögon från Arozzi

0

Svenska Arozzi har med sig en rad nya produkter till årets Computex-mässa och vi spanar in bland annat skrivbord, riggar för racingsimulatorer och snabba glasögon.

Arozzi har under sina cirka fem år slagit sig in på flertalet marknader. Under Computex 2018 har vi kollat på nya produkter från företaget som inkluderar bland annat nya stolsmodeller, skrivbord och vår chefredaktör för även en mini-makeover med ett par snabba glasögon.

Skrivbordet, kallat Arena Gaming Desk, är en mindre variant av vad Arozzi har erbjudit tidigare. På skivans ovansida ligger det en heltäckande musmatta och lyfter man på denna ser man att skivan går att dela på mitten. Detta för att underlätta frakt av skrivbordet, både från återförsäljare och om användare vill ha med sitt eget bord på LAN-partyn.

Arozzi är även kända för sina racing-inspirerade datorstolar. På Computex hade tillverkaren bland annat med sin en juniormodell vid namn Verona Junior, som namnet antyder är denna menad för gamers i lägre åldrar eller för kortare personer.

Velocita är en bar stomme för racingsimulatorer. Produkten skeppas utan tillhörande stol, men är utformad på ett vis som låter användare fästa sin egen favoritstol till riggen.

Sist, och storleksmässigt minst så visade Arozzi även upp glasögonen Visione. Dessa är likt produkter som funnits på marknaden tidigare menade att filtrera bort blått ljus som kan irritera ögonen. Speciellt när det är gaming i mörka rum som gäller. En annan fördel med glasögonen är enligt Arozzi själva att man ser väldigt stilren ut. Detta är förstås en smaksak, men vår chefredaktör ser dock redigt flådig ut i dessa. Eller?

NordicHardwares Computex-reportage presenteras i samarbete med MSI.

Fler videoreportage från Computex 2018

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid