Video: Corsair Crystal 570X tillsammans med ”Corsair-Johan”

Corsair Crystal 570X är inte nådig mot undermåliga kabeldragningar

1

Corsair lanserar nya glaschassit Crystal 570X och under DHW16 får redaktionen en genomgång av chassit från chassimoddaren och Johan ”Corsair Johan” Nyman.

Corsair Crystal 570X är ett datorchassi för fullstora ATX-system där det satsats friskt på tempererat glas. Nästan vart vi än vilar blicken på Corsairs nya chassi hittar vi glaspaneler. Vi passade på att under DreamHack Winter 2016 ta en pratstund med företagets representant och tillika chassimoddaren, Johan ”Corsair Johan” Nyman.

Corsair Crystal 570X avslöjar dålig kabeldragning

Det bjöds på en genomgång av Corsairs nya glaschassi samt dess syskon Crystal 460X. Där det bland annat talas om fördelarna med glaspaneler samt vad man ska tänka på som användare när man bygger i nya Crystal-serien. Kortfattat bör man inte fuska med kabeldragningen i detta chassi.

Corsair Crystal 570X får ett pris på cirka 2 100 kronor men skeppas då med tre stycken RGB-fläktar. Crystal 460X landar på cirka 1 350 kronor för version med endast en röd LED-fläkt och runt 1 700 kronor för modellen med tre stycken RGB-fläktar. För dig som vill läsa mer om Crystal 570X kan ni hitta specifikationer och information i artikeln nedan.

Corsair lanserar lyxchassit Crystal 570X i härdat glas

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

</p>

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Blofeld Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Blofeld
Gäst
Blofeld

570x listas som mid-tower, inte full-tower som Johan hävdar?