Vertagear PL4500 – Världens första datorstol med trådlös RGB-belysning

RGB-trenden når nya höjder

1

Vi vilar fötterna inne hos Vertagear under Computex 2018 och passar samtidigt på att spana in stolen PL4500 som är först i världen med trådlös RGB-belysning.

Det går inte att komma undan det faktum att RGB-belysning är något som många tillverkare arbetar frenetiskt med att nyttja så mycket som möjligt. Under Computex 2018 besökte vi Vertagear som visade upp en ny stolmodell i deras sortiment kallad PL4500. Det som får denna modell att sticka ut lite extra är att det är den första datorstolen i världen med trådlös RGB-belysning.

PL4500 kommer att säljas utan RGB-belysning till ett pris på cirka 4 000 kronor. Användare som sedan känner att stolen har alldeles för lite ljuseffekter kan då köpa till ett RGB LED-kit. Detta kit består av LED-moduler som fästs på undersidan av stolens ben och i ryggstödets två hålor. LED-kittet kommer även det att kosta omkring 4 000 kronor, vilket ger den RGB-bestyckade stolen en slutsumma på cirka 8 000 kronor.

Då belysningen är trådlös krävs det såklart att den laddas upp med jämna mellanrum. Detta görs med hjälp av en magnetisk kontakt på ryggstödets baksida som laddningssladden fästs i. Batteritiden ska enligt Vertagear ligga på omkring 30 till 35 timmar innan stolen måste laddas igen.

NordicHardwares Computex-reportage presenteras i samarbete med MSI.

Fler videoreportage från Computex 2018

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem

Haha! Jag var exalterad tills det avslöjades att belysningen kostar 4000 spänn!

Nope! 😛