Dustin Expo går av stapeln den 25 mars och på plats finns NordicHardware med svenske överklockaren och världsrekordhållaren Tobias ”Rauf” Bergström.

Dustin Expo är nordens största IT-mässa och slår upp sina dörrar för allmänheten den 25 mars i Ericsson Globe i Stockholm. Under lördagen kommer ett 60-tal tillverkare att visa upp nya heta datorprodukter och låta besökare testa allt från VR till att tävla mot E-sportare. Under eventet kommer även NordicHardware med Svenske överklockaresset Tobias ”Rauf” Bergström finnas på plats. Under eftermiddagen bjuds det på livesänd överklockning från Globens scen där Rauf utrustad med bland annat flytande kväve och dubbla Geforce GTX 1080 Ti tar upp jakten på nya överklockningsrekord.

Komponenter som kommer att överklockas på scen

  • Processor: Intel Core i7-7700K
  • Grafikkort: Nvidia Geforce GTX 1080 Ti x 2
  • Moderkort: Asus Maximus IX Apex
  • Minne: Galax HOF DDR4
  • Kylning: Flytande kväve

Den livesända överklockningssessionen kommer att pågå mellan klockan 13.30-14.15 under lördagseftermiddagen. Kom gärna ut till Ericsson Globe för att uppleva eventet och övriga Dustin Expo direkt på plats. Det krävs varken anmälan eller entréavgift och mer information om Dustin Expo hittar du här.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

8
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
7 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
JBAnton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
JB
Medlem
JB

Jag tycker att (imho) extremöverklockning är rätt fånigt (nu får jag väl massor av dizzlikes;), förstår att en del vill tänja på gränser, men för genene gamer är det ändå väldigt ointressant = oanvändbart. Men jag har nu ett förslag till NHW, starta en överklockningsskola (löpande serie) i samarbete med moderkortsstillverkare (eventuellt även; kylnings-, grafikkortstillverkare och andra), där dessa får presentera de olika settings i bios (olika för olika moderkort/tillverkare) som kan användas för att uppnå bättre prestanda. DET tror jag skulle uppskattas av era läsare mer än något annat – artiklar om extremiteter, dessutom skulle det eventuellt kunna minska… Läs hela »

JB
Medlem
JB

Är inte kommentaren, med förslaget, värt en respons från red?