Valve har nu startat den årliga sommarrean för sin distributionsplattform Steam och en uppsjö av speltitlar och mjukvara finns nu att införskaffa med reducerade prislappar.

Det har än en gång blivit dags att försöka fynda eftertraktade speltitlar till reducerat pris. Valve drog under gårdagen igång den årliga sommarrean för sin distributionsplattform Steam och fram till den 9 juli kommer köpsugna spelentusiaster ha chansen att dra nytta av de tillgängliga erbjudandena.

Utöver dagliga erbjudanden för specifika speltitlar som fått sitt pris pressat till gränsen är det även en rad spelserier i sin helhet som fått nedsatt pris. Bland dessa finns till exempel Divinity: Original Sin, Far Cry, Borderlands och Devil May Cry-serien.

Bland de individuella speltitlar som ingår i rean finns bland annat Scum, Prey och Prison Architect. Som tidigare nämnt är det inte endast spel som finns tillgängligt på Steam utan även en del mjukvara. Bland annat har den populära testsviten 3DMark med de olika tilläggen för programmet fått sitt paketpris nedsatt med 85 procent.

Den som vill hålla koll på alla nuvarande erbjudanden ska göra detta via Steams butikssida. Som tidigare nämnt kommer årets sommarrea att pågå till och med den 9 juli.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid