I samband med lanseringen av Call of Duty: Black Ops 4 höll Activision ett lanseringsevent i Stockholm under gårdagen. NordicHardware var på plats och fick nöjet att lägga ögonen på den Black Ops 4-inspirade dator den svenska moddaren ”Timpelay” skapat.

Senaste installationen i spelserien Call of Duty har nu anlänt. Spelet går under namnet Black Ops 4 och blev tillgängligt för svenska gamers tidigt under morgonen den 12 oktober.

Under gårdagen höll Activision ett lanseringsevent för spelet i Stockholm och NordicHardwares redaktion var på plats där vi kunde skåda den Black Ops 4-inspirerade datorn som skapats av den svenska chassimoddaren Tim ”Timpelay” Malmborg.

Skapelsen är baserad på ett Phanteks Evolv Shift X-chassi. På insidan finner vi ett moderkort från Asus i form av ett ROG Strix Z370i och i detta huseras en Intel Core i7-8086K, ett Asus RTX 2080 Ti Turbo, 16 gigabyte (GB) Corsair Vengeance RGB-internminne och en Samsung 970 Pro M.2 SSD. Allt detta drivs av ett SF600-nätaggregat från Corsair.

Utöver detta har Timpelay utrustat komponenterna med vattenblock från EK Waterblocks (EKWB). För just vattenkylningen har Timpelay använt en stor skopa kreativitet och placerat fyra radiatorer utanför chassit. Dessa är sedan länkade med kopplingar som monterats på chassits utsida och sedan vidare till reservoar och vattenpump.

Under eventet höll Activision i en en tävling kallad ”Nordic Operations”. Denna tävling satte tio nordiska streamers, bland annat Heaton, Tejbz, Gabbie och L22, mot varandra i en kamp till döden i Black Ops 4. Den som gick segrande ur matchen i Stockholm kunde även ta med sig Timpelays imponerande skapelse. Mer exakt var det den finska streamern Anssi ”AndyPyro” Huovinen som tog platsen som herre på täppan och kunde ta med sig datorn hem.

Systemkraven för Call of Duty: Black Ops 4 bekräftade

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid