Unigine visar nya GPU-testsviten Superposition med VR-stöd

0

Fyra år lanseringen av testsviten ”Valley” släpper Unigine nu Superposition. Det nya grafikprestandatestet har en ny motor och stöd för VR.

Unigine har nu lanserat sin första nya testsvit för grafikkort på 4 år. Det nya programmet går under namnet ”Superposition” och finns nu att ladda ner via Unigines hemsida.

Det nya grafikkortstestet använder sig av Unigine 2 motorn. Tillgängligt i testsviten finns även ett VR-läge med stöd för bland annat Oculus Rift och HTC Vive. Testet kan använda sig av både OpenGL och DirectX, och har därför stöd för både Windows och Linux. I nuläget finns dock inget stöd för DirectX 12 eller Vulkan.

Superposition kommer med interaktiva ”minispel”

Utöver de tidigare nämnda egenskaperna kommer Superposition även med anpassningsbara inställningar som användare själva kan ändra för att anpassa testet bättre sin egen hårdvara. Testsviten kan även övervaka grafikkortets klockfrekvenser och temperaturer direkt snarare än via tredjepartsverktyg.

Testsviten ska enligt Unigines hemsida även komma med med ett interaktivt läge som låter användaren utforska testmiljön, inklusive ett minispel. Över 900 objekt inuti det rum som Superposition utspelas i är interaktiva.

Unigines nya grafikkortstest kräver ett 64-bitars Windows eller Linux och finns tillgängligt både som en gratisversion och som en betald fullversion.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid