Tangentbord finns det gott om på marknaden idag men där de flesta högprofilerade modeller riktar sig mot gamers och spelare har nu ett ungerst företag valt en annan väg. The Ultimate Hacking Keyboard riktar sig mot professionella användare med en kompakt tvådelad design i högkvalitativa material för ultimat produktivitet.

Ultimate Hacking Keyboad definieras som ett tvådelat mekaniskt tangentbord som utrustat med Cherry MX-switchar och fullt programmeringsbara tangenter ska vara en ren dröm för programmerare och seriösa tangentbordskrigare. Den kompakta designen och möjligheten att dela tangentbordet i två delar ska förbättre produktiviteten samt ge en mer naturlig skrivposition.

Tangentbordet som tillverkas kring ett skelett i rostfritt stål har mekaniska brytare från Cherry med en livslängd på 50 miljoner knapptryckningar och kan bytas ut vid behov. De två delarna hålls samman av neodymmagneter och en bryggkabel håller halvorna på rätt avstånd vid användning.

Genom att slopa piltangenter, siffersats, F-tangenter samt dela upp space-tangenten menar utvecklarna att tangentbordet gör det möjligt för användare att använda alla sina 10 fingrar istället för maximalt 9 när båda tummarna vilar på space. Tangentbordet har även olika lager där man med kommandoknappar kan komma åt F-funktioner, mediakontroller och även musklick på tangentbordet. Tillsammans med en kompakt design ska det även gå snabbare att nå musen och på så sätt effektivisera arbetsplatsen ytterligare.

The Ultimate Hacking Keyboard är fortfarande inte säkrat för tillverkning men kommer att dyka upp på Kickstarter inom kort och den ungerska tillverkaren lovar att tangentbordet kommer till marknaden om man når över 1 000 finansierare.

Källa: Ultimate Hacking Keyboard

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid