Watch Dogs 2 är nog vad många skulle kalla en osannolik uppföljare. Det första spelet var hypat till tusen men föll med ansiktet före långt innan mållinjen enligt många. Buggarna var överallt, grafiken var nedskruvad från vad vi fick se i presentationer och kontrollerna var osmidiga. Kan Ubisoft lyckas motbevisa spelarnas skepsis med det nya spelet?

Watch Dogs 2 verkar bli det som ettan skulle ha varit

Med en stor, öppen värld som ska vara över dubbelt så stor som det första spelets. Grafik som även i denna video som visar upp vad Ubisoft hävdar är ifrån en alpha-version av spelet ser riktigt bra ut. Ett helt omarbetat system för kontroller och bilkörning samt ett mycket djupare hackingsystem så är det många som påpekar att detta är även precis det vi blev lovande inför lanseringen av första Watch Dogs.

Med lite tur nu så har Ubisoft blivit avskräckta från att göra grafiska nedgraderingar och att visa upp saker som egentligen inte finns i spelet. Visserligen lär vi inte få det bekräftat till hundra procent förens spelet släpps den 15:e November, men man kan alltid hoppas.

Det känns tråkigt att känna en sån skepsis mot ett spel som ser lovande ut och en spelstudio som varit med länge. Men på senare år så har Ubisoft gjort mycket för att förtjäna tappad tro från sina fans.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid