Mamba TE - Mjukvara

Mamba TE likt de flesta andra moderna produkter från Razer använder sig av mjukvaran Razer Synapse. En mjukvara som kan hantera flera Razer produkter på ett och samma ställe, något som vi uppskattar mycket och gör det enkelt för användaren.

I Synapse så kan vi enkelt justera de vanligaste musinställningarna så som programmera om knappar, DPI-nivåer, polling rate, lift off distance, skapa macron och knyta program till profiler. För Mamba TE erbjuder även Synapse underlagskalibrering, något vi inte ser hos alla möss och programvaror. Här har Razer lagt till deras vanligaste musmattor som färdiga kalibreringar men du kan även kalibrera Mamba TE efter din egna musmatta.

razer_mamba_te_synapse_2

Nytt för Mamba TE i Synapse är Chroma Configurator som ger oss mer avancerade ljusinställningar där vi kan kontrollera ljuszoner längs med sidorna och även justera logotypen och scrollhjulets belysning.

razer_mamba_te_synapse_4

Dock så fortsätter Razer envisas med registrering för att ens kunna hämta Synapse vilket vi inte tycker är nödvändigt för de användare som endast vill justera några inställningar. Men om vi ser det från den ljusa sidan så kommer även registreringen med en molnlagring som gör det möjligt att synkronisera alla dina musinställningar mellan olika datorer, Mac som PC.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid