Mamba TE - Prestanda och användande

När vi speltestar Razer Mamba TE så upplever direkt skillnaden mellan Razers tidigare 4G-sensor och den nya 5G-sensorn. 5G-sensorn är galet kvick och responsiv och det tar ett tag innan vi vänjer oss med känslan. Den har en typisk laserkänsla fast ännu rappare i sin respons och vi lyckas inte återskapa någon inbyggd acceleration eller avläsningsproblem vid hastiga rörelser.

Mamba TE glider fint på samtliga musmattor vi testat med men vi avråder från att använda musen på genomskinliga ytor så som glas. Den mattsvarta ytan i kombination med de gummibelagda sidorna ger Mamba TE ett riktigt bra grepp och den här musen glider inte ur handen i första taget.

razer_mamba_te_4

Samtliga knappar på Mamba TE har ett försäkrande klickljud och en skön taktil respons men DPI-knapparna på ovansidan är lite svåra att nå. Alla knapparna har ett mellantrögt motstånd som känns naturligt och som återfinns hos de flesta gamingmössen på marknaden idag.

Scrollhjulet med sin knottriga gummering ger ett riktigt bra grepp och varje steg känns tydligt. Hjulet är även tiltbart vilket innebär att du kan klicka scrollhjulet åt höger och vänster vilket är en funktion som vi uppskattar och ger Mamba TE lite fler programmeringsbara klick.

I vårt angle snapping och jitter-test så presterar 5G-sensorn riktigt bra och vi kan inte se några tendenser till påtagligt sensorbrus eller inbyggd förutsägelse.

razer_mamba_te_anglesnappingjitter

Innehåll

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid