Mamba TE - Form och design

Razer Mamba TE skiljer sig mot tidigare versioner av Mamba och har en helt annan formfaktor jämfört med sina föregångare. Mamba TE går i mattsvart och har en mer klassisk design med en hög och sluttande rygg som gör musen anpassad för högerhänta användare och vi rekommenderar handstorlek small till medium för samtliga musgrepp på Mamba TE. Den fungerar även för användare med större handstorlek om klo- eller fingergrepp tillämpas.

Med nya Mamba TE introduceras också en ny typ av design när det kommer till bakgrundsbelysning. Tidigare har Razer endast använt sig bakgrundsbelysning vid scrollhjul och logotyp men på Mamba TE har de även valt att implementera kurvade LED-lister längs med musens sidor för att ge en mer stämningsfull effekt av belysningen. Så Mamba TE har bakgrundsbelyst scrollhjul, sidor samt logotyp som kan justeras i 16,8 miljoner olika nyanser.

razer_mamba_te_1

Mamba TE har totalt nio klickbara knappar och tittar vi på den vänstra sidan så hittar vi två stora tumknappar och en knottrig gummibeläggning som även återfinns på den högra sidan. Gummibeläggningen är väl tilltagen och ökar greppet markant.

Kikar vi på ovansidan av musen så hittar vi givetvis vänser- och högerklick tillsammans med ett gummerat scrollhjul med tiltfunktion och två extraknappar som vanligtvis används för justering av DPI-nivå.

razer_mamba_te_5

Tittar vi under Mamba TE så ser vi fyra ganska tunna glidytor varav två är placerade i framkant, en runt sensorn och en i bakkant. Lasersensorn är placerad så gott som i centrum av musen vilket brukar vara det vanligaste på den här typen av gamingmöss. Längst fram i fronten på musen så kan vi se att den flätade USB-kabeln som ansluter i mitten och kabeln är faktiskt ganska lätt att forma kring vår övriga utrustning, något som vi uppskattar.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid