Nya Razer Mamba Tournament Edition bjuder på ny ergonomisk utformning samt Razers senaste 5G-lasersensor som når upp till galna 16 000 DPI i upplösning. Vi sätter den nyligen presenterade Mamban på prov tillsammans med den RGB-belysta musmattan Firefly.

För inte länge sedan presenterade tillbehörstillverkaren Razer sin nya version av den populära gamingmusen Mamba samt en helgalen musmatta med full RGB-belysning med det passande namnet Firefly. Båda produkterna kommer förhoppningsvis att finnas tillgängliga i butik nu under Juli månad men vi på redaktionen fick chansen att hårdtesta både Mamba Tournament Edition och musmattan Firefly redan nu.

Razer Mamba Tournament Edition är den trådade versionen av de nya Mamba-mössen och har en ny utformning samt, enligt Razer själva, världens mest precisa lasersensor.

Razer Mamba Tournament Edition
razer_mamba_te_1
Anslutning Flätad USB-kabel – 2,1 m
Antal knappar 7
Sensor 5G Laser Sensor – Laser
DPI/CPI Upp till 16 000 DPI
Polling rate Upp till 1000 Hz
Rekommenderad handstorlek S/M (L)
Dimensioner 128 x 70 x 42,5 mm
Vikt 133 g (med kabel)
Drivrutiner/mjukvara Razer Synapse
Cirkapris 990 SEK

Razer Firefly är en bakgrundsbelyst musmatta av plast som stödjer upp till 16,8 miljoner olika nyanser och kontrolleras via tillverkarens mjukvara Synapse, där användaren själv kan anpassa effekter och färger.

Razer Firefly
razer_firefly
Material Plast
Mått 255 x 355 x 4 mm
Cirkapris 729 SEK

 

Det här är en sammanfattande artikel i anknytning till Svenska Musguiden, Sveriges största test av datormöss som kontinuerligt uppdateras med nya modeller för flera olika prisnivåer. För fullständiga tester och omdömen om flera av de bästa och mest populära mössen på marknaden kan du läsa vidare i musguiden.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid