Trust Gaming satsar på kvalitativa gamingprodukter med aggressiv prislapp

Trust vill blir ett större namn på marknaden för gamingtillbehör.

0

Trust kanske inte är kända för världens bästa kvalité på sina produkter. Det vill nu tillverkaren ändra på med varumärket Trust Gaming.

Tillverkaren Trust ska nu börja lägga krut på att försöka slå sig in på marknaden för tangentbord och datormöss riktade till gamers. Företaget är inte känt för att ha den bästa kvalitén på sina tidigare produkter om man jämför med andra stora aktörer på marknaden, dock är det något som man nu hoppas på att ändra utan att behöva låta prislapparna skena iväg.

Trust Gaming satsar på prisvärd kvalité

Under Dreamhack Summer 2017 provade vi lite snabbt på tillverkarens tangentbord vid namn GXT 890 samt datormusen GXT 188, två stycken prispressade produkter som ändå hakar på den senaste trenden – RGB belysning.

Tangentbordet kommer med mekaniska brytare som tillverkas av en mindre känd aktör, brytarna ska påminna om traditionella MX Red brytare vilket de också gör. Dock med en smått annorlunda känsla, något som är individuellt om man tycker om eller ej.

Datormusen GXT 188 vet vi inte mycket mer om än att den är utrustad med just RGB-belysning. Specifikationer så som sensor, max DPI eller brytare är fortfarande oklart.

Tangentbordet GXT 890 kommer att börja säljas för cirka 999 kronor och datormusen GXT 1 88 kommer att få en prislapp på cirka 800 kronor. Det återstår dock att se om Trust lyckas leverera en relativt hög kvalité i dessa prisklasser.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid