Utöver lanseringen av sin ”iPod-dödare” har JoS nu även lanserat en helt ny produktserie, nämligen ”Approved by Jens Of Sweden”.
Tidigare har JoS enbart sålt ”egna” produkter, man tillverkar dem inte själva men utöver detta har man fått namnge och sälja produkterna på vilket sätt man än viljat.


Den nya produktserien, ”Approved by Jens Of Sweden”, är i detta avseende annorlunda. De produkter som ingår i denna serie har nämligen egna varumärken och det JoS gör är att man går in som exklusiv återförsäljare för dessa produkter i Sverige, och samtidigt sätter sitt godkännande för produkten genom sin ”Approved by Jens Of Sweden”-stämpel.


Roku SoundBridge är den första produkten i detta sortiment och denna musikstation kan liknas vid Creative SoundBlaster Wireless Music eller Sonos Digital Music System. Det är kort och gott en musikklient som tillsammans med en musikserver (PC eller Mac) tillåter dig att njuta av din musik var hels du vill i ditt hem med full kontroll utan att behöva vara i närheten av musikkällan (servern).
Genom antingen vanligt Ethernet-nätverk eller trådlöst nätverk (802.11b/g) skickas musiken från musikservern till Roku SoundBridge som i sin tur vidarebefordrar ljudsignalen till ditt stereosystem, antingen analogt eller digitalt (Stödjer även DD5.1).
Roku SoundBridge stödjer de allra flesta ljudformat och arbetar direkt med mjukvara som Windows Media Connect, MusicMatch eller Apple iTunes.


SoundBridge är även utrustad med en massiv VFD-display för att visa låtinformation, skärmsläckare osv. vilket i sin tur gör att du från soffan har full kontroll på vad som spelas.




Roku SoundBridge finns i tre utförande, M500, M1000 och M2000 där det enda som skiljer dem åt är VFD-displayens utförande.
Toppmodellen, M2000, har en massiv display på 330 x 32 mm medan M500/M1000 får nöja sig med en 170 x 20 mm stor display. Displayen på M500 saknar även grafiska effekter och visar endast text.
Priserna för de olika modellerna kommer ligga på 1795 kr, 2295 kr resp. 3695 kr.


Roku SoundBridge ser ut som en mycket intressant produkt som även prisats CES-mässan tidigare i år. Vi är övertygade om att liknande produkter kommer leta sig ut på svenska marknaden inom kort så frågan är om Jens Of Sweden kommer få ett försprång med Roku SoundBridge.


Läs mer om Roku SoundBridge.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid