Lagom till morgondagens lansering av Call of Duty: Black Ops III läcker det nu ut nya intressanta detaljer kring den efterlängtade speltiteln. Utvecklarna Treyarch avslöjar att spelets grafikmotor kräver mycket av grafikkortet, något Nvidia bekräftar genom en egen rekommendation av prestandakortet Geforce GTX 970 för fullhd-upplösning.

Black Ops III är likt sina föregångare en snabb actiontitel med fokus på onlinebaserat multiplayer. Spelet kommer samtidigt med en större kampanj och bygger på en rejält finputsad grafikmotor där utvecklaren Treyarch lovar inte bara bättre grafik utan en generellt bättre spelupplevelse.

Systemkraven för Black Ops III är inte allt för håriga men när grafikkortstillverkaren Nvidia släpper nya optimerade Black Ops III-drivrutiner är det med egna grafikkortsrekommendationer och där menar man att det helst ska till ett Geforce GTX 970. Detta för att driva spelet vid 60 bilder per sekund i 1 920 x 1 080 pixlars upplösning.

Läs även: Call of Duty: Black Ops 3 skalar väl med SLI/Crossfire och erbjuder split-screen på PC

Positivt är också att en ansvarig produktutvecklare på Treyarch bekräftar att spelets PC-version kommer vara duktig på att nyttja grafikkortets resurser samt att spelet har gott stöd för Nvidia SLI, men har tidigare även nämnet AMD Crossfire, samt ska komma med lägre inputlagg än vad som upplevdes i Black Ops II.

 

Call of Duty: Black Ops III lanseras under morgondagen den 6 november och kommer förutom PC och Windows lanseras för Xbox One, Xbox 360, Playstation 4 samt Playstation 3.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

 Läs mer

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid