Skyrim Special Edition levererar flera rejäla grafiska uppdateringar i jämförelse med sin ursprungsversion och ser nästan ut som ett helt nytt spel.

Snart är det dags att återvända till Skyrim. Spelets uppfräschade version som går under namnet Special Edition lanseras den 28:e oktober och denna nya trailer visar upp några av skillnaderna i den nya versionen jämfört med originalet.

Samma motor som i Fallout 4

Den nya versionen använder sig av samma upplaga av Creation Engine som används i Fallout 4, och det är lätt att se hur det har påverkat det 6 år gamla spelet.

Skyrim Special Edition kommer med en hel del förbättrade aspekter när det gäller grafiken i allmänhet. Många texturer har förbättrats, ljus och reflektioner är märkbart bättre än tidigare och bland annat depth of field har lagts in i spelet för att ge en bättre inlevelse.

Systemkraven för Skyrim Special Edition är som tur är något som inte har ändrats så värst drastiskt jämfört med originalspelet.

Minimum

Operativsystem: Windows 7/8.1/10 (64-bit Version)
Processor: Intel i5-750/AMD Phenom II X4-945.
Systemminne: 8GB RAM.
Hårddisk: 12 gigabyte hårddiskutrymme
Grafikkort: NVIDIA GTX 470 1GB /AMD HD 7870 2GB

Rekommenderat

Operativsystem:Windows 7/8.1/10 (64-bit Version)
Processor: Intel i5-2400/AMD FX-8320.
Systemminne: 8GB RAM.
Hårddisk: 12 gigabyte hårddiskutrymme
Grafikkort: NVIDIA GTX 780 3GB /AMD R9 290 4GB

Skyrim Special Edition släpps den 28:e oktober till Playstation 4, Xbox One och Windows PC. PC-spelare har även turen att få den nya versionen gratis om man äger originalspelet samt alla DLC-paket sedan tidigare.

Hur den rejält putsade versionen av Skyrim står sig mot en fullt moddad version av klassiska Skyrim är dock en helt annan femma.

Skyrim Special Edition – Ett onödigt projekt när det finns mods?

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid