Small preview image

Hade man för ett antal år sedan sagt att vi skulle springa runt med ett portabelt minne stort som en tumme med en lagringskapacitet på flera GB hade det nog varit få som tagit detta på allt för stort allvar. Alla har lärt sig att det är svårt att förutse utvecklingen på PC-marknaden men USB-minne är en av de marknader som verkligen haft en explosionsartad utveckling. Nu när Toshiba lanserar sin nya TransMemory USB Flash serie är det med ett flaggskepp som verkligen står ut från mängden. Man släpper fyra olika basmodeller i TransMemory familjen med 512MB, 1GB, 2GB och 4GB lagringskapacitet. Men i slutet av november kommer man även lansera en Limited Edition modell med makalösa 16GB lagringskapacitet.



”The TransMemoryTM 16GB Limited Edition meets demand for large-capacity data storage with its 16GB capacity. It also supports a password-based security protection system for USB memories that can be downloaded for free from Pocket Media, Toshiba’s memory card information site.”


Toshibas monsterminne kommer bara finnas tillgängligt över deras egen Onlinebutik och vi vågar inte gissa vad härligheten kan kosta. Men 16GB i ett USB-minne är imponerande hur man än vrider och vänder på det.


Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid