Intels kommande processorserie Tiger Lake-H ser ut att ha hittats för första gången. Samtidigt har Cooler Master lanserat en ny lättviktsmus vid namn MM720 och renderingar av Asrocks Taichi-modell av Radeon RX 6800 XT har börjat cirkulera.

Intels processorfamilj Tiger Lake-U är inte direkt en som varit tillgänglig under en längre tid. Nu har vad som ser ut att vara nästa steg i tigersagan hittats i UserBenchmarks databas och pekar mot dubblerat antal processorkärnor. I samma veva har de första renderade bilderna på Asrocks förmodade flaggskeppsvariant av Radeon RX 6800 XT börjar cirkulera på internet.

 

Tiger Lake-H Tiger Lake Gen12 Xe Battlefield V Xe DG2

Intel Tiger Lake-U skådas

Det första tecknet på Intels kommande processorfamilj Tiger Lake-U har nu skådats i databasen för UserBenchmark. Här visas en åttakärnig processorenhet med 16 trådar och en klockfrekvens på 2,75 gigahertz i genomsnitt.

Läs mer hos TechPowerUp.

 

Asrock RX 6800 XT Taichi läcker ut

De första renderade bilderna på vad som förväntas bli Asrocks flaggskeppsvariant av AMD:s grafikkort Radeon RX 6800 XT har nu börjat cirkulera på internet. Vi ser här en design som tar upp tre expansionsplatser, drivs av tre 8-pin PCIe-anslutningar och kommer utrustad med tre rejäla axialfläktar.

Läs mer hos Videocardz.

 

Cooler Master lättar på vikten med MM720

Cooler Master har nu introducerat lättviktsmusen MM720 som enligt Cooler Master själva är en ”lättviktsvariant av en storfavorit bland spelmöss”. Likt många andra tillverkare av lättviktsmöss är det ett stort antal perforeringar i musens skal som gjorts för att hålla nere vikten. I övrigt nämner Cooler Master att musen utrustats med optiska brytare och sensorer.

Cooler Master MM720 kommer att finnas tillgänglig från och med den första december med en prislapp på 699 svenska kronor.

 

I Sverige har det kommit nya besked om utbyggnaden av 5G. Huawei, som Post- och telestyrelsen har beslutat att utesluta från svenska 5G-nät, har överklagat beslutet. Förvaltningsrätten har stoppat de nya 5G-villkoren tills en dom kan falla i frågan. Det har stoppat den viktiga auktionen av nya frekvenser.

Läs mer hos vår systersajt Surfa.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid