Denna vecka kan vi ha fått se paketeringen för kommande Alder Lake. Threadripper 5000-serien sägs ha försenats till nästa år och USB C kablar kommer snart komma med tydligare logotyper.

Lanseringen av Alder Lake kryper allt närmare. Vi har inte sett något läckt prestandatest den senaste dagen men vad som sägs vara processorernas nya paketering har fastnat på bild. På tal om processorer sägs AMD:s nästa Threadripper-serie ha blivit försenad till nästa år. Vi har även sett ett par nya logotyper för USB C som tagits fram för att på något vis göra det hela lite enklare att förstå.

 

Alder Lake-lådor

Vad som sägs vara en uppsättning bilder på förpackningarna till Intels Alder Lake-processorer har nu börjat cirkulera online. Vi har än så länge fått se en rad olika prestandaresultat för flaggskeppet Core i9-12900K. Nu är det alltså den förmodligen lite mindre spännande aspekten med kartongerna som cirkulerar inför den ryktade lanseringen den 4 november.

Läs mer hos Techpowerup.

 

Threadripper 3990X Zen 3

Threadripper ”Chagall” potentiellt försenad

AMD har varit exceptionellt tysta när det kommer till nästa generations Threadripper-processorer. Nu menar ett nytt rykte att tystnaden kan komma att fortsätta. Detta då processorserien sägs ha försenats till någon gång under början av nästa år.

Läs mer hos Wccftech.

 

Nya logotyper för USB C

USB-IF har nu tagit fram en uppsättning nya logotyper för USB C. Detta i ett försök att ge konsumenter bättre förståelse över vad för kabel man köper och vad dess kapacitet är när det kommer till att ladda enheter.

Läs mer hos OC3D.

 

Fairphone 4 är stort steg för reparerbara mobiler

I smartphonevärlden håller en ny typ av mobil att dyka upp. Nederländska Fairphone har lanserat Fairphone 4 som beskrivs av flera, bland andra Surfa.se, som den första tekniskt kompetenta reparerbara mobilen. Den har en betydligt bättre processor, en mer modern design men samma höga reparerbarhet som tidigare. Den reparerbara designen gör det möjligt för användare att byta ut skärm, batteri, högtalare, kameror och mycket mer.

Läs mer på vår systersajt Surfa.se

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid