Nätaggregatstillverkaren Thortech har nu lanserat sin nya nätaggregatsserie Thunderbolt på marknaden. Tillverkaren som har sina rötter i moderbolaget och minnestillverkaren GEIL har pratat om sin Thunderbolt-serie som nu ska vara på väg ut mot återförsäljare beväpnade med en 80 Plus Gold certifiering samt en LCD-panel för toppmodellerna i Plus-serien.

Thortech säger sig satsa på effektivitet och funktionalitet för att specifikt ta fram bra lösningar för gamers och entusiaster. 

Den vanliga Thunderbolt-serien omfattar modeller från 650 watt upp till 1 200 watt. Thunderbolt Plus-serien kommer på sikt att sträcka sig mellan 800 watt upp till 1 200 watt och då kommer även tillverkarens iPower Meter-display med i paketet. En 5,25-tums enhet som med en interaktiv kontrollpanel och LCD-display ger information om nätaggregatets spänningar, temperaturer och fläkthastighet.

thortech2

Alla nätaggregaten kommer med över 90% effektivitet och modulära kablar, samt fyra stycken 12V kanaler med en maximal kapacitet på 100A (1200W). 

Thortech har ännu inte fått sina nätaggregat listade hos svenska återförsäljare men förhoppningsvis hittar tillverkaren hit med sina nya lösningar som trots allt skiljer sig mot de flesta konkurrenter på marknaden.

thortech4

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid