Tillverkaren Thermaltake har nu avtäckt tre nya datorchassin som alla kommer utrustade med sidopaneler som följer den senaste trenden – härdat glas.

Thermaltake har nu avslöjat tre kommande datorchassin utrustade med sidopaneler i 4 millimeter (mm) tjockt härdat glas. Alla tre chassin kommer med en monteringssats för den som vill montera sitt grafikkort vertikalt istället för horisontellt, dock medföljer ingen PCIe förlängningskabel. Trion av datorlådor har alla stöd för processorkylare med en höjd på upp till 185 mm och de längsta grafikkorten på marknaden.

Thermaltake Core V71

Core V71 har stöd för 420 mm stora radiatorer både i fronten och toppen. Är man den som hellre kör med luftkylning så finns det gott om möjligheter för det då Core V71 har stöd för 3 stycken 120 mm, 2 stycken 140 mm eller 2 stycken 200 mm fläktar i både topp framsida. Även 2 extra 120 mm stora fläktar går att montera i chassits botten.

Thermaltake Core V51

Core V51 liknar Core V71 i de flesta aspekter, den största skillnaden här är att Core V51 har stöd för endast en 200 mm fläkt i fronten istället för 2. V51 kommer även med en IO-panel som är utrustad med färre USB-portar och en del kosmetiska skillnader rent generellt. Dock kan V51 tack vare den frontmonterade IO-panelen husera 3 stycken 140 mm fläktar i toppen.

Thermaltake Supressor F51

Suppressor F51 har en design som påminner som svenska Fractal Designs Define-serie, chassit kommer likt de andra 2 med borttagbara hårddiskburar och 5,25 tums platser.
Chassit har stöd för 3 stycken 120 mm, 3 stycken 140 mm och 2 stycken 200 mm fläktar i toppen, samma gäller för chassits front dock med plats för endast en 200 mm fläkt och även 2 stycken 120 mm fläktar i chassits botten.

Trion förväntas landa på butikshyllorna inom kort. Exakta prisuppgifter är oklara, dock kommer versioner med härdat glas med en prispremie jämfört med sina originalversioner.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notifiera vid