Thermaltake presenterade i början av förra året sitt chassikoncept Level 10 tillsammans med BMW Group DesignworksUSA som med en unika modulbaserad design fångade mångas intresse. Chassit hittade ut på marknaden med en väl tilltagen prislapp men nu har Thermaltake lanserat en mer budgetmedveten uppföljare, Level 10 GT.

Thermaltake bygger vidare på sin modulära design där chassit till synes är uppdelat i flera olika avdelningar. Fulltowerchassi mäter 584x282x590 mm och har en vikt på 12,7 kg. I sidopanelen ovanför processordelen i chassit hittar vi ett plexifönster och nedanför detta sitter en massiv 200mm fläkt som kyler expansionskorten i chassit.

VI hittar en lika stor fläkt i frontpanelen samt ytterligare några fläktar placerade i botten och bakpanelen av chassit. På funktionslistan ser vi bland annat stöd för USB 3.0, eSATA samt fullstora grafikkort och 190mm höga processorkylare. Level 10 GT har även fem stycken 3,5-tums platser för hot-swap av hårddiskar samt andra finesser som fläktkontroller och hörlurs upphängning inbyggt i chassits design.

Thermaltake Level 10 har en prislapp på runt 2 000 kronor inklusive moms och ska finnas på marknaden inom kort.

tt10

tt102

tt103

tt104

Annons

4
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
TempelDecrypheMean MachineMoffer Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Moffer
Medlem
Moffer

Tveksamt om detta blir populärt, Thermaltake kan bara inte göra chassin, har haft ett innan och det var inte bra.

Mean Machine
Gäst
Mean Machine

Att döma dem efter ett chassi känns lite hastigt. Kan förstå om du inte gillar märket om det var riktigt dåligt, typ att du skar dig på det, men annars känns det lite överdrivet. 🙂

Hans
Medlem
Hans

[quote name=”Moffer”]Tveksamt om detta blir populärt, Thermaltake kan bara inte göra chassin, har haft ett innan och det var inte bra.[/quote]
Jag har ett Thermaltake Khandalf chassi som jag fick billigt från en kompis och är nöjd med chassit, men deras 750W nätagg jag hade var på tok för högljutt.

Tempel
Medlem
Tempel

Lite Haute Couture över det hela… skall vara uppseendeväckande, sen om det är bra eller inte är inte lika viktigt.