Small preview image

Thermaltake fortsätter sin satsning på gaminginriktade datorchassi med lanseringen av sitt Element G-chassi. Element G har flera likheter med testvinnaren Element S som en sidomonterad 230mm fläkt samt ett rödsvart färgtema. Thermaltake har dock sett över både form och funktionalitet i sin nya Element G modell och bland annat gjort plats för en massiv 200mm fläkt i framsidan av chassit, samt bytt ut takfläkten till en likadan 200mm ur deras Touchcolor familj.



De tre största fläktarna i chassit ingår i Thermaltakes Touchcolor fläktfamilj och genom ett reglage på ovandelen av chassit kan chassit ändra mellan sex olika ljuseffekter.



Utöver de tre 200mm+ fläktarna finns det även plats för en 140mm TurboFan fläkt och med en ljudnivå på 16dBA är detta den mest högljudda fläkten i chassit, vilket borgar för riktigt låg ljudnivå.


Chassit stödher ATX-moderkort och har sju stycken intern 3,5-tums platser samt tre externa 5,25-tums platsern. Vikten på stålchassit ligger på knappt 8kg och måtten är satta till 480 x 230 x 521 mm. Pris och tillgänglighet har vi inga uppgifter om i skrivande stund.


Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments