Chassitillverkaren Thermaltake har flörtat lite med AMD genom att lansera en ny modell i sin Armor-serie döpt A60 AMD Leo Edition. Det svartröda miditower chassit har samma namn som AMD:s nuvarande Socket AM3 entusiastplattform och onekligen är det gamers och entusiaster som chassit utvecklats för.

Thermaltake har valt en typisk gamingdesign för Armor A60 AMD Leo Edition där den svarta grundfärgen kompletteras av röda detaljer samt en AMD-logotyp och ett lejontryck. Nätgaller och röda LED-fläktar rundar av paktet. Chassit mäter 480 x 210 x 500 mm och har en vikt på 7,1 kilo. 

Armor A60 AMD Leo Edition rymmer upp till 7 fläktar med storlekar på 120mm och 200mm. I chassit hittar vi även plats för upp till sex stycken 3,5-tums enheter där en av dem är hotswap-kopplad och går att dra ut från sidan av chassit.

Andra intressanta specifikationer är eSATA, mikrofon/högtalar-utgång samt en USB 3.0 kompatibel utgång i frontpanelen. Prislappen ligger på runt 1 000 kronor inklusive moms, men idag går chassit bara att beställa från den amerikanska e-handlaren Newegg.com.

 

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
flopperAnton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
WIRN

Det var tame fan det fulaste chassi jag sett

flopper
Medlem

jag gillar det heh.
rött och svart går bra ihop.