Thermalright Silver Arrow är ett av de senaste tillskotten på tornkylarmarknaden och silverpilen kommer med en del trevliga nyheter. Bland annat fyra stycken kraftiga 8mm heatpipes, två kyltorn och två stycken 160x140mm fläktar.

Fläktarna som har en rund ram använder sig av 140mm fästen men har alltså en höjd på 160mm vilket gör dem till några av de största fläktarna vi sett på en processorkylare. De PWM-styrda fläktarna arbetar mellan 500-1300 RPM med en ljudnivå på mellan 17-21dBA.

Själva kylaren väger 825 gram utan fläktar och kommer med kopparbas och kopperheatpipes, med passande nickelplätering.

arrow

Själva kylflänsen består av två torn och har en design likt Noctua D14 eller för den delen dotterbolaget Cogages egen Arrow-modell. Båda vi testat tidigare med goda resultat. Thermalright hävdar att flänsdesignen på Silver Arrow är optimerad för hög kylningseffektivitet samtidigt som ljudnivån hålls nere.

Thermalright Silver Arrow stödjer alla nya processorplattformar från både AMD och Intel, men vad priset landar på är ännu inte klart.

arrow2

 

Annons

6
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Anton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
WIRN

Den kan väl ändå inte vara 160x140mm, då blir den ju oval. Antingen är den 140 el 160 mm, eller hur…?

Andreas G
Medlem

Du missar min poäng och tar på dig rollen som martyr/djävulens advokat lite väl hårt nu. Jag vet precis vad du menar, men som sagt du missar poängen. Jag skriver att Iphone 4 är ett exempel, och tillägger att det tyvärr är det bästa. Inlägget kan mycket väl extrapoleras till att gälla även andra produkter där det finns hängivna fans bortom alla rim och reson. Jag reagerar inte direkt på tillbehören, jag reagerar på den blinda logik som tillämpas av vissa. Du ingår ju inte ens i den grupp av personer jag refererar till, men ändå denna starka reaktion? Jag… Läs hela »

Danne980
Gäst
Danne980

Martyr? Jag gör mig själv alltså till något sorts offer? Apropå missa poänger….. Jag ska ge några exempel på varför jag inte tycker blogginlägget är så passande att skriva av dig. "Sen finns det det de som lägger stor vikt vid designen. Och ändå använder skal. Hur tänker man då?" -Om man nu väljer en telefon utfrån att man uppskattar dess design och sedan själv väljer att använda någon typ av skal så är ju det ett medvetet val. Att håna det känns inte speciellt subjektivt. Det är ju faktiskt bara en liten del av designen som döljs av skalet.… Läs hela »