The Witcher 3: Wild Hunt är ett av de mest efterlängtade spelsläppen i år. Inte bara för att tidigare utgåvor i spelserien varit kritikerrosade utan även för den imponerande grafik som spelen ofta erbjudit. Trots vissa frågetecken kring den grafiska flärden i Witcher 3 visar nu spelutvecklaren CD Project RED hur vacker grafik som kan frambringas på en PC i 4K-upplösning.

Det som gjort spelserien The Witcher extra populär är dess vidsträckta spelmiljöer som tredje utgåvan ska vara mer öppna och detaljerade än någonsin. Som de flesta vet är det alltid svårare att få just natur att se naturlig ut i en digital värld men med Witcher 3 verkar CD Project RED kommit en bra bit på vägen.

I den 4K-upplösta skärmdump som spelutvecklaren nu visat upp får vi se prov på lite av den imponerande grafik som kommer att erbjudas i spelet. En salig blandning av löv och bladverk lyfts av en fint detaljerad huvudkaraktär samt en till synes riktigt välmodellerad himmel är några av de grafiska bitar som står ut.

Witcher3liten

Hur spelet kommer att flyta på i en upplösning av 3 840 x 2 160 pixlar är oklart och som vår recension av Geforce GTX Titan X tydligt påvisade är det egentligen bara ett singel-GPU kort på marknaden idag som kan leverera spelbar prestanda i 4K-upplösning med uppdragna grafikinställningar. Men när väl detta möjliggörs finns det imponerande grafik att njuta av.

The Witcher 3: Wild Hunt kommer att lanseras för PC, Playstation 4 samt Xbox One den 16 maj.

Källa: Twitter

Relaterade artiklar:

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Skuggan7LoppanH Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
LoppanH
Medlem
LoppanH

Jag behöver alltså ett Titan X ändå, å en ny skärm med det :p

Patrik
Medlem
Patrik

Kommer The Witcher 3 lägga till DX12 när Windows 10 släpps?
Känns inte som att man vill köpa spel som inte kommer köra DX12. 🙂