The Witcher 3: Wild Hunt är redan ett av de vackraste äventyrsspelen till PC men många spelare har detta till trots varit kritiska då spelets demoslinga från 2013 lovade än högre nivå på de grafiska effekterna. Utvecklarna CD Project RED fortsätter nu att finslipa grafiken i spelet och deras senaste patch höjer märkbart texturkvalitén i spelet.

The Witcher 3 har redan fått en handfull officiella uppdateringar sedan dess lansering den 19 maj och merparten av dessa har på något sätt höjt den grafiska kvalitén för PC-spelare. Nu rullar man ut patch 1.04 som bland annat fortsätter laborera med inställningar för ökad skärpa men inte minst höjer kvalitén på spelets texturer vid high- och ultra-inställningar.

På Dualshockers har man gjort en snabb jämförelse av grafiken och texturerna i version 1.03 samt 1.04 där vi i en direkt jämförelse mellan de två versionerna kan se märkbara skillnader på upplösningen i spelets texturer. Detta faktum ska även påverka minnesanvändningen på ditt grafikkort och det är ännu oklart hur stora prestandaskillnader detta eventuellt kan ge.

I jämförelsen finns en skärmdump från patch 1.03 med de då mer aggressiva skärpe-inställningarna samt två skärmdumpar från patch 1.04 med reglaget för ökad skärpa satt till low respektive high.

Dela gärna med er av era personliga åsikter kring The Witcher 3 och grafiken i spelet i våra kommentarer. Tycker ni att Wild Hunt efter ett flertal patchar nu är mer likt den version som visades upp på E3-mässan 2013?

Källa: Dualshockers

Läs även:

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid