Årets upplaga av The Game Awards är igång och vi har hittills fått se smygvisningar av nästa spel i Dragon Age och Mass Effect-serierna. Även den spirituella uppföljaren till Left 4 Dead kallad Back 4 Blood och mer har visats.

The Game Awards 2020 har gått av stapeln och vi har nu fått en del förhandstittar på kommande speltitlar. Utvecklaren Bioware gick ut riktigt hårt och gav oss de första ordentliga smakproven på de kommande spelen ur Dragon Age och Mass Effect-serierna. Bioware är dock inte de enda utan vi har även fått se den spirituella uppföljaren till den omtyckta serien Left 4 Dead. Utvecklaren Turtle Rock har dock brutit med Valve och ”uppföljaren” går istället under namnet Back 4 Blood. Detta och mer godsaker har avtäckts under The Game Awards.

 

The Elder Scrolls Online – Gates of Oblivion

Zenimax Online har visat den första trailern för onlinespelet The Elder Scrolls Onlines nästa expansion. Denna går under namnet Gates of Oblivion och som namnet antyder är det till Oblivion det bär av. Utifrån det vi kan se i trailern är det Mehrunes Dagon spelarna får besök av eller får besöka i expansionen.

 

Warhammer 40K: Darktide

Svenska Fatshark som utvecklat Vermintide-spelen som utspelar sig i Warhammer Fantasy-universum har ytterligare ett Warhammer-baserat spel på ingång. Denna gång är det mer Sci-Fi och aliens än tidigare. Spelstilen ser ut att hålla samma upplägg: upp till fyra spelare som tar sig an ondskans makter i ett hav av brutalitet och blodiga kroppsdelar som flyger till höger och vänster.

 

Nästa Dragon Age

Från Bioware har vi fått en mer avslöjande video angående nästa installation i spelserien Dragon Age. Vi får lite mer insikt i de platser spelare kommer besöka, karaktärer som återvänder från tidigare spel och en vag hint av spelets handling. Dessvärre har vi ingen form av lanseringsfönster eller dylikt. Spelet som varit under utveckling under en längre tid nu kommer förhoppningsvis inom en relativt snar framtid.

 

Nästa Mass Effect

Bioware tog även tillfället i akt att ge oss den första lilla trailern för nästa installation i Mass Effect-serien. Här ges en summering av händelserna i seriens tre första spel. Denna följs sedan upp med vad som antas vara karaktären Liara som på en snötäckt planet hittar en N7-märkt del av vad som ser ut att ha varit ett rymdskepp en gång i tiden. Något som väckt spekulationer om en handling som utspelar sig mellan den första sekvensen av Mass Effect 2 och själva spelet. Under den tid då Commander Shepard är försvunnen efter en attack från The Collectors.

 

Back 4 Blood

Spelserien Left 4 Dead må ha stått stilla under många år. Däremot har Turtle Rock Studios sedan tidigare bekräftat att en spirituell uppföljare är under utveckling. Vid The Game Awards tog studion och visade upp en kort video som visar spelets upplägg. Likt Left 4 Dead handlar det om samarbete mellan flera spelare när de försöker ta sig igenom olika banor fyllda med zombies och andra otrevliga fiender.

Fler spel avtäckts i samband med The Game Awards. Vilket är du mest intresserad av hittills?

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid