Ubisofts The Division drog till sig en hel del uppmärksamhet vid lansering och anses av utvecklaren vara en framgång, senare i år kommer uppföljaren att lanseras och nästa vecka är det dags för beta-test.

Trots ett par upp- och nedgångar har Ubisofts The Division gjort bra från sig rent generellt. Så pass bra att en uppföljare snart träffar butikshyllorna. The Division 2 tar spelarna bort från New Yorks Manhattan och istället till landets huvudstad Washington D.C. Snart kommer spelsugna att kunna få en försmak av den nya spelvärlden i den första uppsättningen beta-tester.

Medans över sex miljoner spelare deltog i beta-testet för det första spelet kommer de första testerna för uppföljaren att vara stängda. Detta innebär att endast spelare som har förbokat spelet eller anmält intresse via Ubisofts hemsida och har turen att få en inbjudan kommer att kunna delta. Denna privata beta kommer att gå av stapeln den 7 februari och pågå i fyra dagar. Dock har det inte bekräftats exakt när beta-testet avslutas.

The Division 2 beta-innehåll

Ubisoft har även detaljerat vad spelare kan förvänta sig av denna första testperiod. Det rör sig om en uppsättning uppdrag som utspelar sig tidigt under spelets handling. Sedan kommer en uppdatering som släpps den 8 februari att lägga till ett uppdrag som kommer att finnas tillgängligt efter att spelets handling är avklarad. Således kommer beta-testare att få prova både hur spelet kommer att vara för nya spelare samt för spelare som tagit sig till ”end game”. Även tre av spelets så kallade ”dark zones” där spelare slåss mot varandra kommer att vara öppna under testperioden.

The Division 2 kommer att lanseras officiellt den 15 mars till PC, Playstation 4 och Xbox One. På PC kommer det inte att finnas tillgängligt på plattformen Steam, utan den som vill uppleva ett sargat Washington D.C får vända sig till antingen uPlay eller Epic Games Store.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Anton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Anton Karmehed
Admin

The Division var fan riktigt grymt första 50 timmarna, levling och första end game-biten men sen blev det katastrof med gear grinden i patch 1.2-1.3. Slutade tvärt efter det. 😛 Patch 2.0 ska ju vara bra men har inte tid med allt PUBGande. 😀
Lite sugen på att ge Division 2 en chans!