Med fokus på symmetrisk design och hög precision lanserar den gröna gamingjätten Razer sin nya serie Lancehead. Vi har testat den både med och utan svans.

Den här artikeln är en del av Svenska Musguiden, din hub för musrelaterade tester och nyheter på Nordichardware. Där hittar du alltid våra nuvarande produktrekommendationer, marknadsanalyser och allt annat som har med datormöss och musmattor att göra.


MusRazer LanceheadRazer Lancehead TE
AnslutningTrådlös - 2,4 GHz USBUSB-kabel - 2,1 m
Antal knappar10 st10 st
SensorPhilips TwinEyePixart 3389
DPI/CPIUpp till 16 000 DPIUpp till 16 000 DPI
Polling rate1 000 Hz1 000 Hz
Rekommenderad handstorlekS/MS/M
Mått117x 71 x 38 mm117x 71 x 38 mm
Vikt111 g104 g
Drivrutiner/mjukvaraRazer Synaspe 3 BetaRazer Synapse 3 Beta
Lägsta pris på Prisjakt.se

Form och design

Razer Lancehead-mössen bjuder på en symmetrisk design och både den trådlösa och trådbundna varianten har en identisk formgivning. Storleksmässigt lämpar sig Lancehead bäst för användare med handstorlek small till medium som föredrar ett klo- eller fingergrepp.

Båda sidorna har ett kraftigt räfflat gummi, två sidoknappar och RGB-belysning. Ovansidan bjuder på två knappar för DPI-skifte samt ett gummerat scrollhjul. Bortsett från sedvanliga vänster- och högerklick det vill säga.

På undersidan hittar vi fyra tunna glidytor samt en knapp för skifte av profiler. Sensorn är placerad så gott som i centrum av musen. På den trådlösa varianten så finns även en av/på-knapp samt en lucka för att förvara USB-mottagaren.

USB-kabeln som används för Lancehead-serien är mycket mjuk och enkel att forma. Värt att notera är även att båda mössen har bakgrundsbelysning. Det med stöd för full RGB bakom Razer-logotypen, längs med sidorna och runt scrollhjulet.

Innehåll

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid