Razer är tillbaka med en ny Deathadder som enligt tillverkaren själv använder världens mest avancerade sensor och egna Omron-brytare.

Den här artikeln är en del av Svenska Musguiden, din hub för musrelaterade tester och nyheter på Nordichardware. Där hittar du alltid våra nuvarande produktrekommendationer, marknadsanalyser och allt annat som har med datormöss och musmattor att göra.


MusRazer Deathadder Elite
AnslutningFlätad USB-kabel - 2.1 m
Antal knappar7
SensorPMW3389
DPI/ CPIUpp till 16 000 DPI
Polling rate125 - 1 000 Hz
Rekommenderad handstorlekM/L
Dimensioner127 x 70 x 44 mm
Vikt105
Drivrutiner/ programvaraRazer Synapse
Lägsta pris på Prisjakt.nuProduct price

Form och design

Razer Deathadder Elite har inte fått några formmässiga förändringar jämfört med tidigare versioner och råttan har en mattsvart ytbehandling som är genomgående för hela musen och ökar greppvänligheten. Den har en hög och lutad musrygg som skapats för högerhänta användare med handstorlek medium till large men passar trots det samtliga musgrepp så som finger-, klo- och handflategrepp.

razer_deathadder_elite_1

Deathadder är en FPS-inriktad gamingmus och erbjuder totalt sju klickbara knappar och tittar vi på vänstersidan så ser vi två stora tumknappar samt en knottrig gummibeläggning för att öka greppet och snurrar vi på musen så hittar vi samma typ av gummibeläggning även på den högra sidan.

razer_deathadder_elite_3

På ovansidan hittar vi förstås vänster- och höger musknapp tillsammans med ett gummerat samt belyst scrollhjul ackompanjerat av två DPI-knappar. Även logotypen i bakkant på Deathadder Elite är belyst vilket kanske inte kommer som en överraskning med tanke på att den ingår i Razers Chroma-serie.

Vänder vi på Deathadder Elite så ser vi en IR-LED-sensor placerad i centrum av musen, tre små och ganska tunna glidytor samt även att den flätade USB-kabeln ansluter mitt i fronten av musen.

razer_deathadder_elite_6

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid