Prestanda och användande

Samtliga knappar på Naos har en mycket behaglig och taktil känsla med försäkrande klick och det låter verkligen klick om knapparna. Det gummerade scrollhjulet har ett mycket bra grepp, tydliga steg men missar ibland vissa registreringar i CS:GO vilket är mycket tråkigt att se.

mionix_naos_qg_5Glidet hos de fyra tjocka musfötterna är mycket bra även på musmattor av tyg med sträv textur och vi uppskattar att tillverkaren valt att använda en USB-kabel som är enkel att forma och inte stör.

Pixart 3360

Likt många flaggskeppsmöss idag så har Naos QG bestyckats med marknadens mest följsamma och responsiva sensor, nämligen Pixart 3360. Vi upplever den som snäppet vassare än 3310 som är den mest vanligt förekommande sensorn hos högpresterande gamingmöss. Naos QG ger oss en perfekt ett-till-ett-känsla utan avvikelser eller acceleration. I våra prestandatester så finner vi inga som helst problem med vare sig avläsning, brus, angle snapping, uppdateringsfrekvens eller acceleration. Även om resultaten i avläsning visar på en viss avvikelse så är det inget som har påverkat upplevelsen och användandet av musen.

Innehåll

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid