CSGO-proffsens favoritaktör har slagit sig samman med Benq. Vi testar vad som är nytt och reder ut varför så många proffs föredrar just Benq-Zowie-möss.

Den här artikeln är en del av Svenska Musguiden, din hub för musrelaterade tester och nyheter på Nordichardware. Där hittar du alltid våra nuvarande produktrekommendationer, marknadsanalyser och allt annat som har med datormöss och musmattor att göra.


För en tid sedan så presenterade vi på NordicHardware en avslöjande sammanställning av vilka möss och musmattor som E-sportproffsen använder på riktigt. Det vill säga när sponsorer inte har ett finger med i bilden.

Avslöjande lista: Mössen E-sportsproffsen använder när sponsorn tittar bort

Vår lista visar att tillverkaren Zowie står för nästan hälften av möss som används av proffsen inom Counter-Strike:Global Offensive och vi blir givetvis nyfikna på hur det kommer sig.

zowie_special_banner_2

Zowie-möss är inget nytt i Svenska musguiden men mycket har hänt sedan vi sist kikade närmare på tillverkarens sortiment. Vi har sedan tidigare testat möss från bland annat Zowies EC- samt FK-serie men nu har tillverkaren gått samman med Benq som kanske är mest känd för sina skärmar. Frågan är om det har någon betydelse för tillverkarens möss och vad är nytt förutom logotypen?

Vi reder ut detta och mycket mer i dagens stora testspecial där vi hårdkör samtliga serier av gamingmöss från Benq-Zowie.

Annons

4
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
2 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Johan PetterssonTripptrapptrull Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
Patrik Talib

Det går nog att ändra LOD, har själv använt den här guiden. Det står inget om de i Manualen men det här funkade för mig!
https://www.youtube.com/watch?v=9YWWXIA-Hiw

Tripptrapptrull
Gäst
Tripptrapptrull

Bra med test av möss – mer sånt. Men ta gärna bilder från olika vinklar när någon håller i musen.