Tesoro visar upp ett av de tunnaste mekaniska tangentborden vi sett

Tesoro siktar på mer stilren design.

0

Vi tog en titt på vad Tesoro visade upp under Computex 2017, allt från uppdaterade versioner av nuvarande modeller till helt nya tangentbord.

Tesoro har valt att ge sina tangentbordsmodeller en estetisk makeover och de nya produkterna satsar mindre på en aggressiv ”gamer”-design och har istället ett mer sparsmakat, diskret yttre. Vi kikade in hos Tesoro under Computex 2017 och plockade ut några favoriter bland de tangentbord som visades upp.

Bland annat visade man upp en ny, helvit version av sitt tangentbord Gram Spectrum som då kommer med vita tangenter och även vid basplåt för tangentbordet. Vilket i kombination med RGB-belysningen ger en häftig visuell upplevelse. Brytarna på denna modell har även extra kort slaglängd vilket ger tangentbordet en lite mer diskretare profil.

Tesoro visade även upp Gram SE Spectrum, ett tangentbord med optiska brytare vilket låter användare byta ut tangentbordets brytare om man till exempel skulle önska en annan känsla på ett par specifika knappar.

Även en prototyp av ett tangentbord med några av de tunnaste mekaniska brytarna som vi har sett på ett tangentbord men som man ändå har lyckats behålla den klassiska känslan av mekaniska brytare på visades upp.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

→ Följ NordicHardwares Computex-bevakning bakom kulisserna på Instagram.

Annons

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notifiera vid