Apple kommer vid midnatt att släppa lös iPhone 4 på den svenska marknaden och trots svidande kritik för sina antennproblem har telefonen slagit alla tidigare säljrekord, något nu får svenska teleoperatörer att hålla nattöppet inför lanseringen.

Vi tolvslaget kommer försäljningen att starta och det visar sig nu att flera svenska operatörer kommer att öppna flera butiker i svenska storstäder för att förse otåliga kunder med den nya Apple-telefonen. Telia, Tre, Telenor och även The Phone House planerar att hålla nattöppet till tolvslaget och följande butiker är det som gäller;

Telia öppnar följande butiker;

  • Kungsgatan 36 i Stockholm
  • Kungsportsplatsen 2 i Göteborg
  • Södra Förstadsgatan 7 i Malmö

Tre öppnar följande butiker;

  • Kungsgatan 37 i Stockholm
  • Nordstan i Göteborg (Öppnar 06.00)

Telenor öppnar följande butiker;

  • Hamngatan 26 i Stockholm
  • Drottninggatan 70 i Stockholm
  • Götgatan 15 i Nordstan, Göteborg
  • Södra Förstadsgatan 10 i Malmö

The Phone House öppnar följande butiker;

  • Kungsgatan 3 i Stockholm

Priserna för Apples nya smartphone skiljer sig beroende på operatör, bindningstid och abonnemang. Men tidigare har Apple avslöjat att iPhone 4 kommer att säljas operatörfri med följande priser;

Modell Lagringskapacitet Pris inklusive moms
iPhone 4 32 GB 6 995 kronor
iPhone 4 16 GB 5 995 kronor

Huruvida eventuell regnoväder kommer att sätta käpper i hjulet för Apples säljstart åter står att se. Men intresset för iPhone 4 har varit fortsatt stort i Sverige och har vi några potentiella nattköpare här på NordicHardware får ni gärna dela med er av bilder från just er lokala butik.

gallery01-20100607

Källa: MacWorld

Annons

5
Leave a Reply

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Anton KarmehedBogusHenrik AnderssonDr.Blue Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Dr.Blue
Medlem

Jag har lite förståelse för man har nattöppet till spel eller biobiljetter-releaser och många som är hypade över det.
Men… nattöppet för en telefon? Så spännande är dem inte.

Eller är det jag som börjar bli gammal?

Henrik Andersson
Medlem

Hehe, jag ska köpa en inatt men det blir på telenor.se, skulle köpt den i en Dialect-butik här i Karlskrona, dock så blev det inte så, dom trodde att dom skulle få mellan 1 – 3 telefoner, och hade redan ett 30-tal förhandsbeställningar. Dock så kan det ju ta upp till 4 veckor för att få telefonen på telenor, eller ja, vi har som mål att kunden ska ha den inom 4 veckor sade dom på telenor. Skulle man mot all förmodan inte fått den inom 4 veckor så drar dom av 1 månads abbonemangs-avgifter :/ men det är ju… Läs hela »

Jonas Fallenius
Medlem
Jonas Fallenius

[quote name=”Anton Karmehed”][quote name=”Dr.Blue”]Jag har lite förståelse för man har nattöppet till spel eller biobiljetter-releaser och många som är hypade över det.Men… nattöppet för en telefon? Så spännande är dem inte. Eller är det jag som börjar bli gammal?[/quote]I Sverige är det väl inte lika stort, men i USA är det ju camping inför varje stor Apple-lansering. Men Apple är väl också en av få tillverkare som kan dra sådant intresse om sina produkter att folk köar efter dem. En bedrift i sig kanske man kan säga. 🙂 Som du säger dest är det nog lite klent med tillgängligheten överlag… Läs hela »