Tillsammans med ett stort fortsatt fokus på produkttester söker vi nu även drivna entusiaster till en ny satsning på 2017 års datorcommunity.

PC- och teknikåret 2017 har börjat i rasande tempo och NordicHardware har sett rekordtrafik i kölvattnet kring heta lanseringar som AMD Ryzen och Geforce GTX 1080 Ti. I takt med att redaktionen skruvar upp farten på testverksamheten och konsumentvägledningen har vi även sett ett ökat intresse för diskussioner och en högkvalitativ community.

Efter långa diskussioner internt och med flera av våra trogna besökare har vi sett att intresset för en mogen och högkvalitativ community är stort. Sociala medier och breda forumscommunity är viktiga och lättillgängliga verktyg för kommunikation idag. Samtidigt finns det ett sug efter möjligheten att inte minst i samband med hårda produkttester och heta nyheter diskutera ens egna erfarenheter och tankar utan att försvinna i mängden. Vi har på NordicHardware länge varit stolta över tonen och diskussionsnivån i kommentarer och forum, något vi väljer att bygga vidare på under 2017.

Ett brinnande intresse för datorer och teknik

I en större omstrukturering av vår communitysatsning söker vi nu en eller flera trogna forums- och communitymedarbetare. Rollerna är precis som NordicHardwares redaktionella verksamhet byggd på ett brinnande intresse för och om datorer samt teknik. För att inte bara vara en hjälpreda utan även bli en bärande del i utvecklingen av NordicHardwares nya community eftersöker vi i dagsläget dig som matchar följande personlighet:

  1. Social kompetens
  2. Initiativtagande
  3. Teknikintresserad

Mer detaljerad information om positionerna erhålls individuellt efter inledande ansökan men är inledningsvis att se som en entusiasmdriven fritidsyssla med begränsad ersättning. Känner du dig manad att vara med och forma framtidens teknikcommunity tillsammans med oss på NordicHardware ser vi gärna att du skickar in en personlig presentation till redaktionen(@)nordichardware.se.

Du som medarbetare kommer få chansen att vara med om en närmast fullständig omstrukturering av NordicHardwares community och framtida satsningar.

Mvh,
Redaktionen

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid