Både fotbolls- och datorsäsongen börjar komma igång på allvar och vi firar hösten med en gräsdoftande FIFA 17-tävling tillsammans med spelportalen Kinguin.

Fotbollssäsong? Check
Tung grafikmotor? Check
Frisyrer toppade med hårprodukter? Check.

Avspark närmar sig, och den 29:e september blåser EA igång matchen då FIFA 17 gör storstilad entre på konsol och PC.

Frostbite öppnar för nya spellägen

Den största nyheten är det nya spelläget The Journey, där du får möjlighet att börja som talang och jobba dig upp till superstjärnestatus. Allt från att hanterea ditt Twitter-flöde, träna med laget samt hantera pressens bevakning skall det ordnas med.

Med hjälp av svenska grafikmotorn Frostbite kan man leverera en cinematisk upplevelse som inte har varit möjligt tidigare, och lämnar även avtryck på plan med sin fysik och detaljrikedom.

Tävla om spelkoder med Kinguin

Pepp på att spela? Bra! För att fira hösten och fotbollssäsongen framför datorn har vi med våra vänner på Kinguin plockat fram två koder till PC-versionen av FIFA 17 som du har chans att vinna. Dela med dig av ditt bästa eller sämsta FIFA/fotbollsminne i kommentarerna nedan för chans att vinna!

Har du inte nerver till att vänta in tävlingsresultatet? Då kan du med lätthet hitta bästa priset på FIFA 17 hos Kinguin.

Vill du få reda på när vi kör nya tävlingar och få veckan summerad i inkorgen kan du skriva upp dig på NordicHardwares nyhetsbrev här nedan.


Tävla om FIFA 17-spelkoder
Dela med dig av ditt bästa eller sämsta FIFA/fotbollsminne i kommentarerna nedan för chans att vinna!

OBS! Tävlingen avslutas kl 12.00 den 29:e september 2016 och vinnare utses av en enhällig jury.

Annons

5
Leave a Reply

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Jonas ÅströmSebastian WürtzJakob AnderssonGambit_2K Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Gambit_2K
Medlem
Gambit_2K

Bästa fotbollsminnet måste vara från VM 2014 när Brasilien spelade mot Tyskland i semifinal, och det stod 0-5 till Tyskland efter första halvlek. Min polare som är från Brasilien sprang rosenrasande ut och låste i sig på toaletten på den fest vi var på för tillfället. Satt där inne och skrek för sig själv i 4 timmar. Gästerna på festen fick springa till tvättstugan göra sina behov resten av kvällen. Kan vara värt att nämna att va de 20+ gästerna var jag den enda som satt med en Tysklands tröja 😉

Jakob Andersson
Gäst
Jakob Andersson

Mitt absolut bästa Fifa minne (bland många) är för många år sedan då jag och min kusin spenderade mer eller mindre hela sommaren med att spela fifa 07 på en sliten laptop, liggandes på mage i husvagnssängen. Vi var nämligen på husvagnssemester på Öland med våra familjer och till våra föräldrars stora missnöje vi kunde inte slita oss från den virtuella fotbollsvärlden. Vi spelade karriärsläget i timtals och turades om att spela matcherna. Ett kärt sommarminne som jag kommer att minnas länge!

Medlem
Hunor Zoltan Thurman

Har ju självklart inget bollsinne alls, bollarna flyger aldrig dit jag vill, varken nu eller för tjug år sedan. Var en grabb i tonåren och polarna älskade att spela fotboll. Vi var jämt nere på planen och spelade prick eller gris eller olika spel. Självklart så missade jag alltid så jag åkte alltid ut i början av spelen. En gång så tog jag i för kung och fosterland (som om det någonsin hjälpte då var det garanterat att bollen skulle hamna helt åt helsike) men i alla fall jag tog i, träffade bollen på något vis och den flyger iväg.… Läs hela »

Sebastian Würtz
Medlem
Sebastian Würtz

Fotboll rent fysiskt har aldrig varit min grej, Tänkte att jag skulle börja spela när jag var ung så jag gjorde en träning vilket var katastrof, var ändå helt inställd på att fortsätta, men vid nästa träningstillfälle så spöregnade det och där var min fotbollskarriär slut. Har därefter ett minne från FIFA som jag aldrig kommer glömma tror jag, inte för att det är speciellt häftigt i sig utan för att det blev snopet och kul. Jag och några vänner sitter och spelar FIFA, det är oavgjort och bara någon minut kvar av matchen, Målvakten i min kompis lag har… Läs hela »

Jonas Åström
Gäst
Jonas Åström

Bästa fotbollsminnet är när u21 vinner em guld. Sitter på jobbet och vet att jag inge får låta, så springer upp och ner i korridoren. Råkar väcka en brukare som undrar vad jag gör :p

Bästa Fifa minnet är när jag spöa en polare med 9-0 som Liverpool. Snyggaste målet var med gerrard, flippa bollen över huvudet och helvolley i krysset från strax utanför straffområdet. Min polare gick hem