Tävling: Exklusiv Netgear Nighthawk X4S NE router signad av NiP!

En gamingrouter av spelare för spelare!

165

Det är återigen tävlingsdags och denna gången är det en helt unik gamingrouter som står på spel. Netgears Nighthawk X4S NiP Edition router – signad av stjärnlaget NiP.

Se även: Video: Netgear Nighthawk X4S NiP Edition – Speloptimerad router

Routern som är exklusiv för den nordiska marknaden säljs idag hos Elgiganten men kan också vinnas i vår tävling tillsammans med Netgear, NiP och CSGOSWE.

OBS! Routern i videon och på bilderna är inte det signade exemplaret.

Den redan från början påkostade routern har en prislapp på knappt 3 000 kronor men signerad av hela e-sportlaget NiP är tävlingsexemplaret unikt!

Så här gör du för att få chansen att vinna:

  • Gilla CSGOSWE på Facebook
  • Gilla NordicHardware på Facebook
  • Signa upp dig för NordicHardwares nyhetsbrev här nedan (Fler tävlingar och godbitar om teknik och spel)
  • Samt skriv i kommentarerna nedan varför just Du behöver en Nighthawk X4S NiP Edition router!
OBS! Tävlingen avslutades den 21:e Juni 2016!

Obs! Tävlingen pågår till den 21:e Juni 2016 och vinnare som utses av NordicHardwares jury kontaktas över e-post. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Missa inte chansen att träffa redaktionen och NiP på Dreamhack Summer 2016 som går av stapeln den 18-21:e juni!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

165
Leave a Reply

Please Login to comment
162 Comment threads
3 Thread replies
36 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
153 Comment authors
Eric FinanceMariaLudwig LeebFilip ljunggren Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Tobias Dahl
Gäst
Tobias Dahl

Flyttar till nytt den 15e Juli och kommer att få en router från felia jag menar Telia… ska jag verkligen behöva sitta där dom få kvällar jag har ledig och skrika o gorma för att routern inte är tillräklig? Nej tack! 😉

Mikael Johansson
Medlem
Mikael Johansson

Skulle behöva en gaming Router eftersom min nu gamla inte räcker till samt den skickar inte ut DNS heller för jämna mellan rum. fast man ställer om den och fixar.. Kan då få kontakt om jag drar ur kabeln från routern direkt till datorn.

Patrick
Gäst
Patrick

Skulle bli en väldigt bra uppdatering till den nyvarande slöa rotern!!

Danne W
Gäst
Danne W

Har en antik router som börjar tacka för sig och min dotter och hennes vänner behöver verkligen en bra router när dom gör det dom älskar mest och det är att spela och dom ger verkligen allt för att bli jäkligt duktiga på det och det beundrar jag verkligen 🙂

Ludvig Svensson
Medlem
Ludvig Svensson

Precis fått fiber och behöver en stark router som vi kan använda till vårat hus, både det trådade samt trådlösa då Telias router inte ens klarar av till första våningen ifrån källaren.
Så det skulle ju vara skönt att inte behöva lägga runt 2000kr på en router så man får nät i hela huset. 🙂

Emanuel Fredriksson
Gäst
Emanuel Fredriksson

Jag kommer om några veckor att få fiber indraget i huset. Då behövs en router av rang så att jag kan fortsätta mitt spelande samtidigt som barnen spelar, frugan streamar serier på netflix och alla 4 datorer med det där jävla Windows 10 får för sig att uppdatera sig samtidigt.

Medlem
ecsjjgg

Jag behöver verkligen en ny och bra router, då min gamla Asus RT-AC66U sjunger på sista versen…

Ludde
Gäst

Har haft ett Dåligt internet sen jag började spela. Hade varit sjukt härligt med en Grym uppgradering.

Felix Olssln
Gäst
Felix Olssln

Jag behöver denna routern eftersom vi precis har skaffat fiber och vi har ingen router som klarar av den hastigheten vi har valt, detta hade varit en väldigt bra vinst så man hade kunnat tjäna in lite pengar istället för att köpa en ny.

Isak
Gäst

Hade verkligen behövt byta upp min router. den jag har nu är gammal och har hängt med för länge. Innan jag började följa er och era sida förstod jag inte bättre än att alltid ha samma router. Nu förstår jag skillnaden och vikten av routern! Hoppas den hamnar i min fina lägenhet och gör mina vänner avundsjuka!

Christopher
Gäst
Christopher

När man drar igång Wifi på min stenålders Zyxel router så dör nätverket , känns som en rimlig anledning till och vilja ha en ny! De plus att de är roligare och träffa huvudet än väggen bakom!

john öholm
Medlem
john öholm

efter många år av 8/1 Adsl och taskiga routers som dör några gånger om dan kommer nu äntligen fiber till byn!den här routern skulle vara helt fantastisk nu till sommaren så att jag kan surfa i hela huset och ute i trädgården och njuta av mitt nya fiber,självklart kommer jag bjuda in vännerna på ett stort chill och grill lan!

pontusM
Gäst
pontusM

har en dator för ca 15k:- och en stor familj på 2 förräldrar och 4 syskon som alla använder datorer och internet under Hela dagen. routern vi har just nu klarar knappt av att hantera alla 7 sammtidigt 🙂 så en ny uppgradering hade inte varit så illa så man kan sitta och spela med hela familjen 🙂

Viktor Ojansivu
Medlem
Viktor Ojansivu

Det vore så grymt med en ny router! Sitter och kör Dirty Bomb dagligen via trådlöst då jag inte har en fast station för mitt spelande. Min nuvarande N-router ger höga lagspikar och är allt annat än optimal. 🙁

Denniz
Gäst

Haha, kom hem och det luktade lite konstigt, hemma haha, visade sig att katten hade kissat på min router, sitter nu och kopplar internet kabeln direkt från vägen, Haha inte så mycket problem för mig, Men lillebrollan snor snabbt min kabel när jag inte är hemma, Han sitter liksom och lirar på en laptop så va inget problem förut. Haha. Skulle hjälpa mig, farsan och lillebrollan om vi kunde vinna routern. farsan spelar lite xbox live så, han är ledsen. framför allt kan han inte kolla netflix haha. PS lovar att sätta den på ett ställe som inte katten kan… Läs hela »

Denniz
Gäst

Självklart är ju jag och lillebrollan både ivriga gamers, farsan försöker bara hänga på hah, Nej men vore shyst att få den framför allt för att lillebror ska få bättre spel uplevelse

Kim-Joar Hide
Gäst
Kim-Joar Hide

Har antikrouter som gör att jag disconnectar när jag lirar cs 🙁
Behöver värkligen den her 😀

Johan Nilsson
Gäst
Johan Nilsson

I dagens läge använder jag en router som ger mig en spelupplevelse utöver det vanliga, man vet aldrig när den bestämmer sig för att ta en liten paus i uppkopplingen när sambon vill titta på det senaste sminkettrenderna på dutube.
Jag har kanske routern att tacka för alla dessa test av mitt tålamod, men känner att jag har testats tillräckligt och är redo att ta mig an riktiga äventyr som inte innefattar ”Connection lost, please check with your internet provider jadda jadda”

Jacob
Gäst
Jacob

Har haft telias routrar i snart 10 år nu och dom håller verkligen inte måttet längre, sitter man en stor familj på wifi och datorer så blir internet extremt ostabilt! Routern hade skapat en fred i vårat hus minst sagt..

Gustav
Gäst
Gustav

Jag ska precis flytta hem till Dalarna och självklart behöver jag en bra extrem router till att spela bl.a Csgo och andra spel! och för att få ut det bästa från fiber! Jag hoppas på vinst främst eftersom jag verkligen är i behov av en ny router till min nya lägenhet!

Medlem

Har ett gammalt adsl modem som inte är med i matchen. Nog för att adsl inte är de bästa i värden. Så kan man ju i alla fall bygga bårt många fel med lite riktiga gamingprylar.

Robin
Medlem
Robin

För fattig att kunna köpa en ny 🙁 vinner aldrig nått ändå 🙂

Medlem
Simon Kramer

Har blivit av de lyckliga i Sverige som gamer att få 1000/1000Mbit internet av min leverantör som standardhastighet. Dock klarar verkligen inte den router jag har idag som ser ut som en 90 tals burk att leverera denna snabba hastighet. Visst man kan ju köra kabel till en stationär men nu är det så att jag är långt ifrån Routern ofta och skulle verkligen vilja utnyttja iaf i närheten av denna hastighet även trådlöst när jag spelar på min laptop eller har LAN gänget över. Sen gillar jag att hosta servrar av olika slag och en Router av A+++ klass… Läs hela »

Anders
Gäst
Anders

Med en bonus dotter som lever via dator, pad och telefon samtidigt och streamar samt en sambo som älskar att streama sina grejer blir det snart än värre då lilltjejen också börjar titta mer och mer på sina saker. det gör att jag i bästa stunder sitter med en, till 75-95%, belastad router.

En ny fräsch router skulle ge mig möjligheten att erbjuda dem all en bättre upplevelse.

Albin Sjöstedt
Gäst
Albin Sjöstedt

Jag och min sambo är två fattiga studenter som har en router som driver oss till vansinne!! Måste reboota den var eviga dag och räckvidden är hela jäkla värdelös.. Hade varit grymt om man äntligen kunde lira CSGO utan att bli disconnectad hela tiden..

Medlem
Jonas Ranebring

Snart 50 år gammal, behöver all hjälp mot de snabbare ”snorrisarna” när man spelar 😀

Jim
Gäst
Jim

Drog in fiber i julas. min nuvarande A**S -router fuckar upp wifi och får extremt dålig responstid. måste startas om minst 1ggr/dag… skulle vara skönt att få köra en router som faktiskt fungerar och leverar prestanda som man förväntar sig av en dyr produkt *Desperat!!* 🙂

Simon Anderö
Gäst
Simon Anderö

Skulle vilja ha en ny då jag sitter där hemma och skriker till var tionde minut:)

Fredrik
Gäst

En ny router behövs, för att far(jag) ska kunna delta i spelupplevelser tillsammans med min söner utan frustration och allt för många nederlag. #gamingdad

Kevin pettersson
Gäst

Jag vill vinna för när jag lirar med polarna ligger jag på ungefär 60 ping och ibland äre så dåligt att de knappt går att göra något och päronen vägrar köpa nya trots att de vet om problemet…

Mattias
Gäst

Behöver desperat en uppgradering för att kunna streama i hög kvalite från min nya gaming laptop. Kör taktiska shooters och latency får inte vara en issue när jag lirar. Äntligen kommer det en router som faktisk kan leverera den kvalité på trådlöst som en seriös gamer behöver.
Håller tummarna

robin erixon
Medlem
robin erixon

Då min gammla router lagt av och jag fick en ny hemskickad av min leverantör som den sedan vissades vara riktigt dålig den tappar internetet ibland med mera även om man går in i routern och ställer om med mera. Så därav hade en router från Netgear varit suveränt då dom är bäst på sådan utrustning! Dom Netgear jag har haft har aldrig strulat vad jag kan minnas dock har jag ej kvar någon av dom.

Abdulla
Gäst

Jag vill vinna för att jag behöver bättre router

Robin
Gäst
Robin

Bor i skogen så har inte haft det bästa internetet om man säger så .. Men nu till som man skulle dom dra in fiber så det vore ju väldigt bra om man kunde utnyttja den snabba hastigheten haha.. Och så passar ju så klart en nip router bra in med min nip-mus och musmatta 😉

Andreas Bergman
Gäst
Andreas Bergman

Min nuvarande router når inte till toaletten och jag har läst alla schampooflaskor flera gånger om!!

Karl
Gäst
Karl

Jag har en motorla router som suger man kan inte spela några spel alls utan att det lagar sönder så snälla kan jag få en router.

Ralf Sjödin
Gäst
Ralf Sjödin

Råkade spilla 0.5 liter vatten i min d-link häromdagen, har inte råd att köpa en ny så sitter nu med en 10/10 router vilket ju är rätt surt när man har 100/100 lina 😉

Isak Lagerqvist
Gäst
Isak Lagerqvist

Då jag går upp till runt 100 ping var femte minut. (Har fiber). Jag behöver verkligen en ny router så att jag ska kunna spela utan lagg och minska raget xD. Det här skulle varit perfekt då jag är ett stort NiP-fan och har ganska myclet NiP-prylar. Routern skulle sitta perfekt bland grejerna.

Karl
Gäst
Karl

Jag har en gammal technicolor router som man kan inte spela spel utan att det lagar sönder så snäla kan jag få router.

Ivar
Gäst
Ivar

Jag vill ha den för att jag har en skitdålig rater. Snälla kan jag få den mina föredrar kommer inte skaffa en ny rater på typ 10 år och då kommer den vara så seg att jag inte ens kan spela slither.io alls. Snälla snälla snälla

Julius Bucher
Medlem
Julius Bucher

Skulle behöva en ny router då vår nuvarande router inte pallar med familjens alla enheter som succesivt ökar. På kvällarna sitter syrran i facetime och streamar oftast en film, samt mamma och pappa som streamar Svt Play i HD! Vilket ger dålig nätverksprestanda när jag lirar. Därför skulle en ny router sitta fint!

David
Gäst
David

Skulle vara skönt med en bättre router eftersom när jag sitter och spelar så känner jag att det laggar till ofta när jag är i clutch runda samt vanliga rundor också. Så att få en ny router skulle vara skönt och slippa den gamla sot routern.

Johan Lidman
Medlem
Johan Lidman

Har haft ett flertal olika routers, Inga har fungerat. Min nuvarande router har problem med wifit så den tar upp nästan all lina så jag får runt 10k ping ibland när man är ingame 😀 En uppgradering hade inte suttit fel

Kevin Rodrigues
Medlem
Kevin Rodrigues

Inte lätt att skrapa ihop till en router när man e 17 år och studerar. Har fått en dator som gåva av min as sköna morfar, man han fattar inte varför man behöver en fet router. Sitter på en gateway från comhem som gör att jag tappar anslutningen till internet flera gånger om dagen. Inte så kul när man är i en uppranknings match…:D

T o b b e
Gäst
T o b b e

Köpte min router begagnad för 100 spänn på en köp och sälj sida på Facebook för ett år sedan. Den ger mig gråa hår, får starta om den minst en gång om dagen! Nu i juli får vi fiber indraget och då vore det schysst att ha en fungerande router! Mitt lag på routern också! 🙂

GO NiP!

Lucas
Gäst
Lucas

Jag hade behövt en ny router eftersom jag älskar att gamea. Men eftersom våran router ibland laggar när bara jag spelar på routern blir det inte kul! Såå giiiveee me ? så jag kan gamea på riktigt!

Medlem

För mig skulle det vara en dröm att slippa hålla på att öppna portar och behöva pilla med routern varje gång man ska spela..Hoppas denna router har egenskapen att faktiskt kunna spela på servrarna utan att behöva öppna up portar vid varje ”join server” tillfälle..Tack!

Hanna
Gäst
Hanna

Skulle bli den perfekta presenten till min sambo som är lika tokig i NIP som jag är. Så Han kan sitta och lära våran son som är jättetokig i datorer och csgo redan speciellt när NIP spelar. Sen ett plus är att de underlättar i hushållet så kommer vi slippa dra alla dessa sladdar i hela lägenheten som vi dag in och ut får göra! 🙂

Medlem

CSGO nörd ala NiP lover, som har för kass ekonomi för att förbättra sin utrustning…alltid skönt med gadgets som improvar in game feelingen.

Oskar Staafgård
Gäst
Oskar Staafgård

Jag spelar med en router från apple… No more info needed.

Mickael Reinman
Gäst
Mickael Reinman

Har aldrig haft en gamingrouter, men tror att det skulle överraska min sambo då vi gillar att spela minecraft samt onlinespel tillsammans vid varsin dator. ^^