Igår kunde vi rapportera om Sony:s nya surfplattor S1 och S2 som kom med spännande och innovativa designlösningar. Idag har ytterliggare information från samma event dykt upp med en ny bärbar från företaget och ytterliggare en surfplatta med utdragbart tangentbord.

Vi börjar med den nya bärbara som Sony valt att kalla för den ultimata mobila PC:n. Att det är den ultimata mobila PC:n har vi svårt att tro men den kommer med en väldigt tunn design, USB 3.0-portar, HDMI och on/off-knapp för Wi-Fi och enligt Sony:s Suzuki Masakuni är deras nya skapelse inriktad mot de som behöver en bärbar på arbetsplatsen. Den är säkert ett bra alternativ för de som är sugna på en Apple MacBook Air eller Samsung 9-serien.

ultimate_mobile_pc

Men det mest intressanta är ändå deras ”Freestyle Hybrid PC”, eller för att förklara det på svenska en surfplatta med utdragbart tangentbord. Det är en design som känns igen från ASUS Eee Pad Slide men skiljer sig samtidigt en del i sitt utförande. Den ser ut att sakna en styrplatta vilket antyder att det är tänkt att man ska använda sig av touch-skärmen istället.

freestyle_hybrid_pc

Det är ännu inte bekräftat om detta är deras beryktade VAIO med Chrome OS det talas om eller om det är en Windows-produkt men rykten säger att denna surfplatta ska komma utrustad med en Intel Atom-processor.

Källa: VR-Zone

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Andreas G Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Andreas G
Medlem

Mer om denna snälla! Skulle kunna vara riktigt intressant om den har hyfsad prestanda.