Redaktionen på NordicGamers är totalt besatta i hård och fartfylld action, explosioner, biljakter och allt annat som går att relatera till action. Om inte 20th Century Fox haft en riktig actionrulle under utveckling, hade förmodligen vi på redaktionen här gjort actionfigurer av oss själva! Detta slipper vi dock göra, då vi tävlar ut biljetter till sommarens kick-ass-action-film, nämligen Walking Tall! Och inte vill man gå miste om det. Eller hur?

Walking Tall handlar om Chris Vaughn (”The Rock”) som efter många år återvänder till sin hemstad, och mycket har förändrats. Numera präglar våld och droger vardagen i den tidigare lugna småstaden. Efter att Vaughn blivit utsedd till polischef bestämmer han sig för att med alla medel återställa ordningen i sin hemstad. Kevin Bray regisserar denna fullspäckade actionfilm och i övriga roller ser vi bl.a. Johnny Knoxville (”Jackass”).

På NordicGamers har du chansen att vinna fribiljetter och t-shirts, genom att bara svara på en fråga. Fint sätt att få ett par biljetter till en råhård actionfilm.

Till tävlingen på NordicGamers
Till NordicGamers
Till hemsidan för Walking Tall

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid