Origin PC har nu lanserat en ny monsterdator vid namn The Big O som verkligen inte lämnar något åt slumpen. The Big O kan utrustas med dubbla Xeon-processorer, fyra GeForce GTX 480 grafikkort och en RAID-konfiguration med Vertex 2 SSD-enheter. Sa vi att man även byggt in en Xbox 360-konsol?

Origin har inte bara tryckt in spelkonsolen i datorchassit utan precis som övriga komponenter i systemet är Xbox 360-konsolen helt vattenkyld och gör det möjligt för kunder att inte bara spela de värsta PC-spelen, utan även den uppsjö av titlar som finns för Microsofts spelkonsol.

The Best of Both Worlds
The Best of Both Worlds: Console or PC, not anymore. ORIGIN PC gives you both with the ultimate setup an integrated liquid cooled Xbox 360 slim.

Förutom tidigare nämna komponenter finns det möjlighet att fylla systemet med fler lagringsenheter och även en Blu-ray brännare. Med upp till två stycken sexkärnig Xeon X5680 processorer kan man tycka att det finns tillräckligt med prestanda. Men Origin överklockar även processorerna till 4,3 GHz och matar dem med 24GB DDR3-2000 internminne, om plånboken tillåter.För att driva detta monster har chassit plats för två stycken 1 000+ watts nätaggregat och den enda riktiga haken är en prislapp som börjar på runt 55 000 kronor inklusive moms och kan pressas till en bra bit över 100 000 kronor inklusive moms.

originpcthebigo02 originpcthebigo01

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid