Dell hakar på pekskärmståget med deras All-in-One-PC Xps One 27. Det som utmärker datorn från dagens modell är att 27-tumsskärmen med 2 560 x 1 440-upplösning får pekskärmsstöd. Vi hittar även hårdvara med en blandning av stationära och mobila komponenter.

Dell Xps är en serie för kräsna konsumenter såväl som företagsmarknaden och får bland annat deras NBD-garanti (Next Business Day) med service på plats nästkommande arbetsdag. Deras senaste All-in-one-PC kommer att uppdateras lagom till lanseringen av Windows 8 och självklart är det pekskärmsstöd som står på menyn. Skärmen kommer fortfarande med en 2 560 x 1 440-upplösning och paneler som antingen är av typen IPS eller LPS, med en yta i glas.

Datorn vi tittar på kommer med en Intel Core i7-3770S på 3,1 gigahertz med en turbofrekvens på 3,9 gigahertz och 65 watt TDP, 6 gigabyte RAM, en 2 terabytes hårddisk och ett grafikkort som vi tror är det mobila Nvidia Geforce GT 640M. Men den kommer med största sannolikhet även gå att konfigurera efter egna behov. Tillsammans med Xps One 27 kommer Dell att skicka med både trådlöst tangentbord och mus.

Priset för Dell Xps One 27 ligger i skrivande stund på 14 490 kronor och vi modellen med pekskärm borde få ett prispåslag på minst 1 000 kronor. Datorn kommer att finnas tillgänglig i samband med lanseringen av Windows 8 den 26 oktober, precis som många andra produkter på IFA.


Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid