Microsoft kommer hålla ett event i New York månaden, där vi bland annat hoppas få se en Surface Mini-surfplatta i kompakt formfaktor. Men nu har även en referens till Surface Pro 3 dykt  upp i en uppdatering till Windows 8.1, vilket antyder att vi kan få se två nya plattor nästa vecka.

Microsoft har bjudit in till en presskonferens den 20 maj i New York, och det är Surface som står på agendan. Medan företaget inte ordagrant har bekräftat vad vi kommer få se på scen så har det antytts att det är en mindre version av Surface-surfplattan som kommer utannonseras, förmodligen under namnet Surface Mini.

I en ny uppdatering till Windows 8.1 har det dock hittats en referens till vad som ser ut att bli ytterligare en ny produkt som kan visas upp på presskonferensen. I uppdateringen finns tillägget ”adds support to the Surface Pro 3 camera”, som därmed antyder att vi eventuellt kan vänta oss en uppdatering till den Intel- och Windows 8.1-baserade surfplattan i 10-tumsklassen.

Vi har dock inte mycket mer att gå på än så än så länge, men att döma av tidigare modeller av Surface så kan vi räkna med ett gediget chassi i aluminium eller magnesium, stöd för aktiv penna och tangentbordsdocka. Än så länge är det också oklart huruvida Surface Mini kommer bygga på Windows RT och ARM-processor eller Windows 8.1 och X86-processor – eller om alternativ kommer finnas för både och. Vi får helt enkelt bita ihop och invänta att Microsoft tar plats på scen nästa vecka för absoluta besked.

Via: Windows Phone Central


Relaterade artiklar

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments