Small preview image

Som bekant har Robert Kihlberg, svensk mästare i processoröverklockning, redan visat upp sina kunskaper med råge här på DreamHack. Under gårdagen fick Robert två nya ”medhjälpare” i NHs monter. Det är inga andra än Fredrik ”Crusader” Kihlberg, trea i procentuell överklockning SMPC2004 tillika lillebror till Robert och Peter ”Incido” Nilsson, vinnare av 3Dmark-kategorin i SMPC2004. Med andra ord är tre av Sveriges absolut bästa överklockare i farten i vår monter. Exakt vad detta kommer mynna ut i återstår att se, speciellt med tanke på den omgivning man befinner sig. Men med tanke på att de tre omgiver sig med hårdvara till ett värde av över 50 000 sek borde det finnas potential för intressanta resultat.



En exakt lista över vilka komponenter de tre omgiver sig med finns i vårt överklockningsforum. Som sagt, en minst sagt gedigen lista och det ska bli intressant att se om man lyckas tämja dem under rådande förhållande.


Trots sina bekräftade kunskaper har vi bildbevis på att även Sveriges bästa överklockare kan råka på problem. Vid ett försök att ”hjälpa” en av LANets besökare med en kylflänsinstallation på sitt grafikkort blev det tydligen för mycket när trion vägrade läsa manualen…



Peter ”Incido” Nilsson, Robert ”Crotale” Kihlberg, Fredrik ”Crusader” Kihlberg

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid