Sveriges största löpande test av processorer blir ännu bättre – nu får Svenska CPU-guiden ett nytt dynamiskt format som du kan testa i betaformat.

Sveriges största test av processorer får nu samma ansiktslyftning som Svenska Grafikkortsguiden, och får ett helt nytt, mer dynamiskt format på Nordichardware. Du kan läsa mer om det nya formatet i vår nyhet om Grafikkortsguiden, men här nedanför följer en kort sammanfattning av de viktigaste nyheterna.

  • Dynamiskt uppdaterat innehåll med både nyheter och tester
  • Ett mer öppet format som drar bättre nytta av hemsidans nya design
  • En samlad, tydlig lista med alla våra rekommendationer i alla prisklasser
  • Nya ”omdömeskort” med sammanfattande sifferomdömen och möjlighet för dig som läsare att lämna ett eget omdöme på varje produkt

Den nya CPU-guiden innehåller i skrivande stund 40 testade processorer, och fler är på väg under veckan och hösten. Precis som Grafikkortsguiden är den nya CPU-guiden fortfarande en betaversion, och fler funktioner och tester kommer tillkomma under hösten.cpuguiden

Med en uppfräschad hemsida för år 2016 ska våra produktguider följa samma mantra. De är ditt enklaste verktyg för att hitta våra produktrekommendationer på hemsidan, och vi hoppas att den nya CPU-guiden ska göra det roligare och mer intressant att läsa om processorer, både för dig som läsare och oss som redaktion!
– Carl Holmberg, Redaktionschef och ämnesexpert CPU

Under tiden vill vi såklart gärna ha din feedback på både upplägg och innehåll, så lämna gärna en kommentar eller skicka ett meddelande till redaktionen[at]nordichardware.se!

Du hittar en länk till den nya guiden i hemsidans högerspalt, eller genom att följa den är länken.

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Flyfisherman Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Flyfisherman
Medlem

Hej,
Jag kan tycka att den ljusblå länktexten mot den helvita bakgrunden är för klen. Svår att se tydligt, särskilt på en ljusstark bildskärm.
Tex. under rubriken: Alla testade produkter eller under Contents.
För dom med lite sämre syn kanske det upplevs svårläst.

Förresten ändra till svenska där: Contents > innehåll
Exempel skärmklippcomment image