Small preview image

I början av 2000-talet var både abit och EPoX två av de ledande moderkortstillverkarna på entusiastmarknaden. Även om man var relativt små lanserade man många moderkort som fick goda bemötanden, speciellt av entusiaster och överklockare. Tyvärr har båda dessa tillverkare gått i graven de senaste åren men EPoX har sedan dess levt vidare i form av tillverkaren SUPoX som startades under 2007. Tillverkaren har varit ganska tystlåten men nu har det dykt upp information och bilder av ett P55-baserad SUPoX moderkort som visar att takterna fortfarande sitter kvar.



SUPoX AP55+ GTR kommer med stöd för Intels nya Lynnfield/Havendale processorer som väntas lanseras under Core i5-familjen senare i år. Med Intels P55 styrkrets som hjärta erbjuder moderkortet allt från flera videoutgångar, för Havendale med sin integrerade grafikkrets, samt tre PCI-Express x16 platser och fyra DDR3-minnesmoduler.



Moderkortet stödjer inte bara Gigabit Ethernet för nätverksuppkopplingar, man hittar även stöd för WiFi samt Bluetooth 2.1.



Vad prislappen lyder får vi veta under tredje kvartalet när moderkortet och Core i5-familjen av processorer lanseras.


Källa: OCWorkbench

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid