Small preview image

Super Talent har bestämt sig för att, likt många andra, att lansera sin egen serie av MP3-spelare. Att minnestillverkare har ett ganska kort kliv att ta för att ta sig in på denna marknad gör knappast det hela mindre väntat. Spelarna kommer finnas i två olika färger, svart eller vitt, ha en 128×128 OLED display, radio och upp till 2GB med utrymme. SanDisk har ju verkligen lyckats med sina billigare spelare och tanken med dessa är väl att även dessa ska konkurrera i de billigare segmenten. 1GB-modellen ska ha ett riktpris på $98 och det verkar ju rätt rimligt, men när vi såg att batteritiden var endast 6-8 timmar så känns det som att man gjort ett ganska fatalt misstag.



Vi trodde att man lämnat de katatrofala batteritiderna med iPod i spetsen bakom oss, men tydligen inte. Vi kanske är petiga här och priset är ju rätt överkomligt ändå.


Super Talent har höga förhoppningar för sin produkt dock och vi måste väl säga att de kommit upp med en hyfsat egen design och med hjälp av just priset så kommer de troligen även att sälja en del spelare.





”We didn’t want to offer a me-too product, so we started with a very stylish design, loaded it up with easy-to-use features, and finished it off with impressive packaging and a detailed user manual.” Miss Chiang added, “It’s a fun, truly awesome product!”.


Källa: Super Talent

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid